فروغغغغغ مدیر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 222 عنوان کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست هیچی نخوندم صفر صفر ام یازدهمم نهایی خراب کردم نمیدونم چ غلطی کنم هروقت شروع میکنم یه خورده میخونم باز ولش میکنملطفا راهنمایی کنید🥲 1404/01/11 | 03:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فروغغغغغ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 222 نه عزیزم من دانشجوی پزشکیمراستش من تو طول سال دوازدهم تست زده بودم و برا نهاییا فقط کتابو کامل خوندم ... بنظرتون من اگ نهایی خوب بدم ولی کنکور نتونم زیاد خوب بخونم پرستاری یا مامایی میتونم بیارم
mahourrrrr عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1296 از الان برای نهایی ها بخونکتاب راه نهایی+خود کتاب درسی بهترین منابع اندر کنارش اگه تونستی درسایی که بهم مربوطنجامعه، ریاضی، عربی، فنونتستی هرسع پایه بخونبهرحال تلاشتو میکنی دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
فروغغغغغ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 222 منظور سر جلسه ی امتحان یادتون بره جوابا؟ کلا قاطی کنم با دوازدهم
شهریورماهیم عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3362 بنظرتون من اگ نهایی خوب بدم ولی کنکور نتونم زیاد خوب بخونم پرستاری یا مامایی میتونم بیارم شما تا میتونین تراز نهاییتونو ببرین بالا مثلا درحد ۱۰۰۰۰درصداتون در حد ۱۰ الی ۳۰ باشه قطعا میتونین قبول بشینهرچند همیشه معتقدم تخمین درصد اشتباهه چون از شرایز کنکور خبر نداریمولی تقریبی گفتم
فروغغغغغ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 222 از الان برای نهایی ها بخونکتاب راه نهایی+خود کتاب درسی بهترین منابع اندر کنارش اگه تونستی درسایی که ... مرسی عزیزم ولی تجربی ام
نون_پیاز_سلطنتی عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 1286 شما تا میتونین تراز نهاییتونو ببرین بالا مثلا درحد ۱۰۰۰۰درصداتون در حد ۱۰ الی ۳۰ باشه قطعا میتونین ق ... همین کنکور تیر امسال منظورتون هست؟
شهریورماهیم عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3362 کلا قاطی کنم با دوازدهم نه نمیکنینفقط به خودتون استرس ندین ک وای من نمیتونم و وای من سختمه و وای پشت میمونم و...واسه خودتون ارزش قائل بشین و خودتونو سرزنش نکنیناز فردا درست و حسابی بخونین مطمئنم موفق میشین
فروغغغغغ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 222 شما تا میتونین تراز نهاییتونو ببرین بالا مثلا درحد ۱۰۰۰۰درصداتون در حد ۱۰ الی ۳۰ باشه قطعا میتونین ق ... امیدارم ک بتونم خیلی دلم میخواد بخونم شروع که میکنم خسه میشم خوابم میگیره 😭
فروغغغغغ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 222 نه نمیکنینفقط به خودتون استرس ندین ک وای من نمیتونم و وای من سختمه و وای پشت میمونم و...واسه خودتون ... مرسیییی واقعا 🥲❤
mahourrrrr عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1296 مرسی عزیزم ولی تجربی ام بله فهمیدمدرسای تجربی هم ریاضی اگه یک مبحثشو مثل توابع کلشو بخونی میتونی درصد خوبی بزنی دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
فروغغغغغ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 222 بله فهمیدمدرسای تجربی هم ریاضی اگه یک مبحثشو مثل توابع کلشو بخونی میتونی درصد خوبی بزنی اهاا بازم ممنون❤
شهریورماهیم عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3362 امیدارم ک بتونم خیلی دلم میخواد بخونم شروع که میکنم خسه میشم خوابم میگیره 😭 نسکافه و قهوه رو امتحان کنینولی زیاد نه ک عادت کنین و اثر نزاره دیگهمن خودم یک روز درمیان یا دو روز درمیان صبحا نسکافه میخوردم ک یکم سرحالم بکنهپارت های درسیتونو کوتاه بکنینتو استراحتتون برین هوای آزاد و هوا بخورین
فروغغغغغ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 222 نسکافه و قهوه رو امتحان کنینولی زیاد نه ک عادت کنین و اثر نزاره دیگهمن خودم یک روز درمیان یا دو روز ... متاسفانه نسکافه تا میخورم معده درد میگیرم همین کار میکنم بازم زود خسته میشم