فروغغغغغ مدیر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 222 عنوان کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست هیچی نخوندم صفر صفر ام یازدهمم نهایی خراب کردم نمیدونم چ غلطی کنم هروقت شروع میکنم یه خورده میخونم باز ولش میکنملطفا راهنمایی کنید🥲 1404/01/11 | 03:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فروغغغغغ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 222 نسکافه و قهوه رو امتحان کنینولی زیاد نه ک عادت کنین و اثر نزاره دیگهمن خودم یک روز درمیان یا دو روز ... ببخشید شما سال دوازدهم مشاور ام داشتین؟
شهریورماهیم عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3362 متاسفانه نسکافه تا میخورم معده درد میگیرم همین کار میکنم بازم زود خسته میشم ای بابا🥲میدونم حق دارین درس خوندن خودش به حد کافی خسته کننده هست چ برسه به اینکه دیگه استرس کنکور و نهایی و...هم قاطیش بشهولی تحمل کنینهمه مثل شما خستنمن اصلا نمیخوام کلیشه ای صحبت کنم ولی یکم هم تلاش کنین و این دوران به خوبی بگذره یه عمر راحت میشین
شهریورماهیم عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3362 ببخشید شما سال دوازدهم مشاور ام داشتین؟ بله داشتمولی چون از برنامشون عقب افتاده بودم و راستش ازشون هم میترسیدم،کلا خودم برنامه نوشتم و جلو رفتمفقط تو حرف مشاور داشتم نه تو عمل
فروغغغغغ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 222 ای بابا🥲میدونم حق دارین درس خوندن خودش به حد کافی خسته کننده هست چ برسه به اینکه دیگه استرس کنکور و ... بله میدونم فقد کاش بگذره این دوران هرچه زودتر کنکور اردیبهشت من ثبت نام کردم اما میدونم ۱ ماه بیشتر فرصت ندارم بنظرتون برم بدم یا ن
شهریورماهیم عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3362 بله میدونم فقد کاش بگذره این دوران هرچه زودتر کنکور اردیبهشت من ثبت نام کردم اما میدونم ۱ ماه بیشتر ... ان شاالله به خوبی و خوشی میگذره نگران نباشینبله بله حتما شرکت کنین
فروغغغغغ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 222 ان شاالله به خوبی و خوشی میگذره نگران نباشینبله بله حتما شرکت کنین مرسی واقعا خیلی بهم امید دادین❤امیدوارم ک بتونم
شهریورماهیم عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3362 مرسی واقعا خیلی بهم امید دادین❤امیدوارم ک بتونم حتما میتونینخواهش میکنمموفق باشین