2777
2789
عنوان

زناشویی

188 بازدید | 10 پست

من پست میذارم قفل میشه 

توی این ۴ سال اخلاقش کلا فرق می‌کرد... خیلی مهربون بود 

راستش نمیدونم کسی هست یا نا نمیتونم بفهمم ولی شک میکنم گوشیش رمز گذاشته نمیتونم پیدا کنم 

از طرفی ام همش خونه هست زیاد بیرون نمیره یا چت نمیکنه ولی میرم سمت گوشیش هراسان میشه 

نمیتونم هم مهریه بذارم اجرا کل دادگاه شهرمون اشناشه زنگ میزنن بهش و اخرشم برام کاری نمیکنن نه آهرم فشاری ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاب باشه کوشیشو چک کن ی کاریش کن نفهمه چیزی توگوشیش عوض نشه هیچی پیام سین نخورده باشه سین نکن و..

عزیزم قبلا این کارو میکردم چیزی پیدا نکردم شایدم حذف میکرده ولی فکر کنم فهمید و گوشیش رو اثر انگشت گرده اصلا نمیتونم باز کنم 

لپ تاپش باز کردم چیزی نفهمیدم 

تو خونه تتا جایی گه میبینم با کسی چت نمیکنه ولی این سرد شدن کاملش هم ازم خیلی عادی نیست 

عصبانیم میکنه عصبانی میشم دلیل میخوام توضیح میخوام بعد دعوا رو به نفع خودش تموم میکنه و میگه تو عصبانی شد در جوابت عصبانی شدم یا مثلا کتکت زدم 

چقدر شبیه زنداداشه طفلیم هستی دقیقا فارکس داداشه منم بدبخت کرده دقیقا مثله زندگی و حرفای زنداداشمومی ...

فکر میکنن که یه شبه پولدار میشن درحالی‌که نمیدونن خورده پولی که گم گم میذارن فارکس اگر جمع میکردن الان کلی شده بود و میتونستن کاری کنن

شایدم با کسی نیست افسرده شده ...آخه اگه با کسی بود همش تو خونه نبود و دنبال بهانه میگشت برا بیرون رف ...

افسرده که قطعا هست ولی هیچ تلاشی نمیکنه به مثبت اندیشی و خوب زندگی کردن 

زندگیش شده فارکس و پول به فنا دادن و غصه خوردن 

افسرده که قطعا هست ولی هیچ تلاشی نمیکنه به مثبت اندیشی و خوب زندگی کردن زندگیش شده فارکس و پول به فن ...

آدم افسرده دست خودش نیست سخته خودش برا خودش کاری کنه...به کمک اطرافیان نیاز داره...

میتونی برنامه های کوچیک‌مثل پارک رفتن  و اینا بزاری ...باهم بریم پیاده روی تا کم کم فکرش آزاد شده و تایمی نداشته باشه تو خونه باشه بره سمت بورس...

آدم افسرده دست خودش نیست سخته خودش برا خودش کاری کنه...به کمک اطرافیان نیاز داره...میتونی برنامه های ...

انجام نمیده خب مثلا میریم پیاده روی ام فکرش گوشیه و بورس 

میگم مثلا میریم مهمونی اونجام با کسی حرف نمیزنه بورس 

مگر اینکه پولشو صفر کنه اونجا غمگین بشینه 

خرید و مسافرت هم نمیتونیم بریم چونکه دارو ندارشو صفر میکنه و پولی نداریم اصلا 

بعد میشینه غصه میخوره که وام دارم بدهی دارم 

درحالی‌که پولی که میذاره بورس جمع کنه کم کم بدهی هاشو میده 

اصلا بلد نیست گم گم پولاشو جمع کنه کلی بشه کاری انجام بده فکر میکنه باید کلی پول یجا آز بورس دربیاره 

به منم پولی نمیده فکر میکنه من دشمنشم تازگیا