2777
2789
عنوان

شوهرم شراب تروهدابیاین

742 بازدید | 43 پست

خانما امشب شوهرم نمی‌دونم مشروب بود شراب بود چی بود خورد قرمز بود فک میکردم خیلی پاکع. داشت ب دامادمون میگف توماشین شرکت هم با بچه ها خوردم خوب بوده. یکی از همکاراش دختره دلم ریخته خودش میگ همکارای مردم بودن فقط ولی مطمینم تو ماشین دختره هم بوده سرویسشون ی پرایدع مگ میشه اون نبوده باشع ای خدا شوهرمو بکش ک هروز یحور قلبمو درد میاره خدالعنتش کنه من رو پاکیش حساب کرده بودم یواشکیم کند زده

خاک بر سر عیاشش بکن 🤢

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرکنم دختره رو رسوندن اخه یه دختر با شخصیت با جمعی از پسرا شراب نمبخوره

و شراب الکل نداره تاجاییک میدونم ولی تخمیر شدس واس بدن خوبه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

به عنوان کسی که خودش و همسرش میخوره بهت میگم شوهرت لاف اومدهکسی تو ماشین مشروب نمیخوره . حالت تهوع م ...

اکیدا رد میکنم خیلیا تو ماشین و در حال دور دور میخورن

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819

عزیزم، واقعا متاسفم که این شرایط رو تجربه می‌کنی. اینکه بفهمی همسرت پنهانی کاری رو انجام داده که باورش نداشتی، خیلی دردناکه. 💔

درک می‌کنم که الان خیلی ناراحتی و سردرگم هستی. اینکه همسرت مشروب خورده و همچنین احتمال رابطه‌ش با همکارش، خیلی چیزها رو زیر سوال می‌بره.

اول از همه، سعی کن آروم باشی و احساساتت رو کنترل کنی. بعدش، با همسرت صحبت کن. ازش بخواه که صادقانه همه چیز رو برات توضیح بده. بدون عصبانیت و با لحن آروم، بهش بگو که این موضوع چقدر برات مهمه و چه تاثیری روی رابطه‌تون گذاشته.

بهش بگو که نیاز داری بدونی حقیقت چیه تا بتونی تصمیم درستی بگیری.

در مورد مشروب خوردنش، بهش بگو که انتظار نداشتی این کار رو بکنه و اینکه این موضوع برات قابل قبول نیست. در مورد همکارش هم، ازش بخواه که بهت اطمینان بده که هیچ رابطه‌ای بینشون نیست.

اگه حس می‌کنی به تنهایی نمی‌تونی این موضوع رو حل کنی، می‌تونی از یه مشاور کمک بگیری. یه مشاور می‌تونه بهتون کمک کنه تا با هم صحبت کنین و به یه راه حل مناسب برسین.

مهم‌ترین چیز اینه که به خودت و احساساتت احترام بذاری. تو حق داری ناراحت باشی و حق داری بخوای که همسرت باهات صادق باشه. ❤️