از دست زنداداشام اعصابم خرده تو جمع همش دارن باهم حرف میزنن من فقط باید نگاهشون کنم بخدا من مقصر نیستم اونا فرهنگ جمع ندارن.حد اقل شوهرمم به دردو دلام گوش نمیده خسته کوفته میاد خونه چی بگم بهش.گناه داره خب
کاش توی یه خانواده دیگه بدنیا میومدم
بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اونا فرهنگشون اینه بی تربیتند. و یادنگرفتن توی جمع نباید پچ پچ و در گوشی صحبت کرد. تو حرص نخور و کمکم یادشون بده. باید یاد بگیری راحت حرفت رو بزنی خیلی قشنگ بهشون بگو فکر نمیکنید کار جالبی نباشه تو جمع در گوشی صحبت میکنید؟ هرچند شجاعت خیلی بالایی میخواد گفتن این حرف که احتمالا چون شما آدم دلرحمی. هستی اجازه این کار و به خودت نمیدی. من هم دقیقا مثل شما نمیتونم حرف درستو حق. رو به کسی بزنم اگر تواناییش رو نداری بگی تو خوب باش اونا خودشون خجالت میکشند که تجربه ثابت کرده اگه طرفت بیچشمورو باشه هیچ موقع نمیفهمه.