2777
2789
گفتم حالا چندین میلیاردهاین مبلغ رو اگه شاغل باشین نهایت تو ۲ سال میتونین جمع کنین

ماهی ۳۰ میلیون باید اجاره و قسط بدم ۱۲ میلیون نزول بدم چند ماهه عقب افتادن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصورشم غیر ممکنه ی بار از مامانم پرسیدم اگه من خودکشی کنم چی میشه ؟ همون جا سیلیو خوردم بعد برگشت گف ...

🥺دقیقا

من الانشم خیلی خستم از همه چی. حتی از افکارم میترسم

ولی این راهش نیست

تصورشم غیر ممکنه ی بار از مامانم پرسیدم اگه من خودکشی کنم چی میشه ؟ همون جا سیلیو خوردم بعد برگشت گف ...

عزیزممممممممم😢😢💚💚💚 

من یکی همسایه هامون پسرش فوت شد اصلا این مادرش کلا تغییر کرد دیگه من واقعا ندیدم این بخنده یا خوشحال باشه  داغون شد دیگه زیاد از خونه بیرون نمیاد ، جایی نمیره ، در حالی که قبلش کاملا برعکس بود 😢 

مامانا واقعاااا خیلی گناه دارن و داغ فرزندم خیلی بده

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

🥺دقیقامن الانشم خیلی خستم از همه چی. حتی از افکارم میترسمولی این راهش نیست

الهی بمیرم درکتون میکنم🫂ان شاءلله هرکی مشکل داره رفع بشه ،من فک نمیکردم اینقد جدی باشن اما بخدا همه کارامو ول کردم که پشیمون بشن و گوش کنن

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

تو قوی باش و بجنگ ، اگه انقدر جرعت داری خودکشی کنی قطعا میتونی ادامه بدی و مشکلاتتو حل کنی 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

عزیزممممممممم😢😢💚💚💚 من یکی همسایه هامون پسرش فوت شد اصلا این مادرش کلا تغییر کرد دیگه من واقعا ن ...

خیلییی بخدا الان بغضم گرفته واسه دل اون مادر و تصمیم استاتر 

الهی بمیرم واسه دل اون مادرا ، کی حاضره ببینه جگرگوشش زیر خاکه 🥺🫂

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

الهی بمیرم درکتون میکنم🫂ان شاءلله هرکی مشکل داره رفع بشه ،من فک نمیکردم اینقد جدی باشن اما بخدا همه ...

خدانکنه عزیزم.

قربونت برم که انقدر مهربون و فهمیده هستین

امیدوارم شما هم و استارتر و کسایی که حالشون بده، مشکلاتشون درست بشه و حالشون خوب بشه 

خیلییی بخدا الان بغضم گرفته واسه دل اون مادر و تصمیم استاتر الهی بمیرم واسه دل اون مادرا ، کی حاضره ...

ارههه بخدااااا فکرشم عذاب اوره😢😢 اصلا نمیشه حجم غم  مادرش رو با کلمات بیان کرد 😢