2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیشناسم. ولی خدافظ 

مراقب خودتون باشین 

فرهاد دلم برات تنگ شده:) اگه گفتی یاد چی افتادم؟ اون گل و پروانه ها که برام درست کرده بودی:))) اخ خداااا:) میگم فرهاد قراره خیلی خیلی بیشتر تلاش کنم. میتونم مگه نه؟ خب خب مراقب خودت باشی ها. باشه؟ شب هم زود بخوابی منم میخوام زود بخوابم😄بابای فرهاد. فرهاد بابای. بابای. بابای...راستی یادم رفت بگم. بعدا باید دوباره باهات تلفنی حرف بزنم😂خب؟ دوست داری باهام حرف بزنی؟ :) ناناحت نباشی ها. نبینمممم ناراحت باشی برای هر چی. بابای دیگهههه. بابای

اون دنیا

جدی هستین؟ 

تاپیک قبلتون...

فرهاد دلم برات تنگ شده:) اگه گفتی یاد چی افتادم؟ اون گل و پروانه ها که برام درست کرده بودی:))) اخ خداااا:) میگم فرهاد قراره خیلی خیلی بیشتر تلاش کنم. میتونم مگه نه؟ خب خب مراقب خودت باشی ها. باشه؟ شب هم زود بخوابی منم میخوام زود بخوابم😄بابای فرهاد. فرهاد بابای. بابای. بابای...راستی یادم رفت بگم. بعدا باید دوباره باهات تلفنی حرف بزنم😂خب؟ دوست داری باهام حرف بزنی؟ :) ناناحت نباشی ها. نبینمممم ناراحت باشی برای هر چی. بابای دیگهههه. بابای

بله الانم منتظرم مادرم خوابش ببره

کاری نکنی ها!!

ببین من میفهمم حسی که دارین. و خب مطمئنن کسی که به اینجا میرسه فکر میکنه به آخر خط رسیده.

لطفا نکنین. 

همه چی میگذره و حتی حال الانمون. پس این حسی که الان دارین و این حالتون هم میگذره

من نمیدونم مشکلتون چی هست اما دوباره ببین حتما همیشه یک راهی هست. 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792