الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
ما هنوزم داریم بعضیا تو شهرمون ۷شب عروسی میگیرن تو خونه ....بعضیا سه شب 😍😍ای حال میده ی جا رفتیم عروسی ما قوم دوماد بودیم سه شب بخور و بخواب آی چه کیفی میداد یادش بخیر البته هنوزم سنتیای بندر همینکارو میکنن
💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
یکی از خز ترین کارای اون موقع این بود که عروس دومادو بهشون میگفتم عین مجسمه وایسن و ازشون فیلمبرداری میکردن مثلا کنار درخت،خب لامصب مگه داشتی عکس میگرفتی
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
حالا بگو مجبورین هر دو همزمان نوشابه بهم میدین با یه قاشق برنج سرتهشو هم میاوردین هردو مث رباط به خاطر اینکه دهنشون به نی برسه خشک وایسادن.وای خدا مردم از خنده .نگاه مش سفید توو موهای عروس بکن اونوقتا ما میگفتیم مشش چه خوشکله چه عقب مونده هایی بودیم خدایی.
حالا بگو مجبورین هر دو همزمان نوشابه بهم میدین با یه قاشق برنج سرتهشو هم میاوردین هردو مث رباط به خا ...
ولی قبول دارین یه زمانی اونا مد بودن حالا از مد رفتن یه موقعی میرسن بچه های ما توی این سایت دارن ماهارو مسخره میکنن هر چیزی تو زمان خودش خوب بوده خداییش
💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕