2777
2789
یعنی این هفت شبو عروس باید آرایش بکنه و اباس متفاوت بپوشه؟

بله ....البته لباس بندریای متفاوت که هر کدوم از یک تومن بیشترهاا اما شب اخر لباس سفید عروس میپوشه 

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕

منو همسرمم توو نامزدیمون کیک بهم دادیم حالا شوهرم هروقت فیلمو که میبینه میگه حلالت نمیکنم که لقمه من اونقد بزرگ بود منم متقابلا بهش میگم حالا نمیدونم لقمه کدوممون بزرگ بود.راستی شما هم به هم کیک میدید یا ما خیلی خز بودیم؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ....البته لباس بندریای متفاوت که هر کدوم از یک تومن بیشترهاا اما شب اخر لباس سفید عروس میپوشه&nb ...

خرجتون خیلی بالاس ولی خدایی خیلی به لروس خوش میگذره این همه لباس بالا میکشه.بیچاره اون عروسه شب عروسیش که برای شوهرشه خسته و کوفته و هلاک نمیتونه با شوهرش خوش بگذرونه.😂😂😂😂

منو همسرمم توو نامزدیمون کیک بهم دادیم حالا شوهرم هروقت فیلمو که میبینه میگه حلالت نمیکنم که لقمه من ...

نه  ما هم میدیم 

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
خرجتون خیلی بالاس ولی خدایی خیلی به لروس خوش میگذره این همه لباس بالا میکشه.بیچاره اون عروسه شب عروس ...

ما وقتی میریم مثلا ساعتای ۷شب میریم بعد همونجا تعریف صحبت تادیگه آرایشگر میارن خونه عروسو درست  ایکنه بعد ساعتای ۱۲بزن و برقص قاطیه تا ۴و پنج صبح مهمونا هم شب همونجا میمونن 

ما وقتی میریم مثلا ساعتای ۷شب میریم بعد همونجا تعریف صحبت تادیگه آرایشگر میارن خونه عروسو درست   ...

ما کورداهم قدیما دقیقا همینطور بودیم عروسی پدر خودم 4 شب ادامه داشته تعریف میکنن 7 تا گلوله توو آسمون ترکوندن و بزن و بکوب بوده اما الان کلا تالاره و یک شب .

ما کورداهم قدیما دقیقا همینطور بودیم عروسی پدر خودم 4 شب ادامه داشته تعریف میکنن 7 تا گلوله توو آسمو ...

میگم الان خیلی کم رنگه .....غیر از پولداراو خونواده های اصیل شهرمون