منو همسرمم توو نامزدیمون کیک بهم دادیم حالا شوهرم هروقت فیلمو که میبینه میگه حلالت نمیکنم که لقمه من اونقد بزرگ بود منم متقابلا بهش میگم حالا نمیدونم لقمه کدوممون بزرگ بود.راستی شما هم به هم کیک میدید یا ما خیلی خز بودیم؟؟؟
بله ....البته لباس بندریای متفاوت که هر کدوم از یک تومن بیشترهاا اما شب اخر لباس سفید عروس میپوشه&nb ...
خرجتون خیلی بالاس ولی خدایی خیلی به لروس خوش میگذره این همه لباس بالا میکشه.بیچاره اون عروسه شب عروسیش که برای شوهرشه خسته و کوفته و هلاک نمیتونه با شوهرش خوش بگذرونه.😂😂😂😂
خرجتون خیلی بالاس ولی خدایی خیلی به لروس خوش میگذره این همه لباس بالا میکشه.بیچاره اون عروسه شب عروس ...
ما وقتی میریم مثلا ساعتای ۷شب میریم بعد همونجا تعریف صحبت تادیگه آرایشگر میارن خونه عروسو درست ایکنه بعد ساعتای ۱۲بزن و برقص قاطیه تا ۴و پنج صبح مهمونا هم شب همونجا میمونن
💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
ما وقتی میریم مثلا ساعتای ۷شب میریم بعد همونجا تعریف صحبت تادیگه آرایشگر میارن خونه عروسو درست ...
ما کورداهم قدیما دقیقا همینطور بودیم عروسی پدر خودم 4 شب ادامه داشته تعریف میکنن 7 تا گلوله توو آسمون ترکوندن و بزن و بکوب بوده اما الان کلا تالاره و یک شب .