2777
2789
عنوان

انتخاب شغل

53 بازدید | 8 پست

با سلام . من در آستانه ی انتخاب شغلم و خودم نظرم رو ی معلمی است و علاقه دارم اما اطرافیانم می گویند معلمی برای مرد خراب است و حقوق کم میدن و برو عمران و ریاضی و ... بخون . لطفا راهنمایی کنید . کسی اینجا معلم هست ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درآمدش کمه درست میگن در نهایت خودت باید تصمیم بگیری 

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

خوب راهنماییم کن . تازه توی این سایت آمدم . حقوق معلمی چطوره؟؟؟

برای یه اقا باید در کنارش یه شغل دیگم داشته باشید 

حالا یا مهارتی مغازه ای چیزی به تنهایی حقوق یک مرده معلم اصلا کفاف زندگی رو نمیده

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

برای یه اقا باید در کنارش یه شغل دیگم داشته باشید حالا یا مهارتی مغازه ای چیزی به تنهایی حقوق یک مرد ...

خودم هم به این فکر افتاده بودم . اما بقیه میگن با شغل پاره وقت هم خودتو خسته میکنی هم تازه حقوقت اندازه ی یه فرد عادی میشه . ولی من چون علاقه دارم فکر نکنم بهم سخت بگذره. یک بار شنیدم یکی میگفت تو کاری که علاقه داری خسته نمیشه و برات مثل تفریحه

الان بین علاقه و پول موندم . می ترسم هر کدوم رو انتخاب کنم . آخه فکر نکنم شغل بهتری پیدا بشه

بهتره هر دو باشه ولی اگه نمیشه برو دنبال پول علاقه رو نمیشه خورد و پوشید

اینم در نظر بگیر که با تحصیلات آکادمیک بجز چند رشته ی محدود به پول زیادی نمیرسی اگه دنبال پولی برو کار آزاد سنت کمه برو یجا شاگردی کن حرفه یاد بگیر چند سال دیگه مستقل شو کار کن دانشگاه رفتن تو ایران جواب نیست

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹