2777
2789
عنوان

با هیچکس درددل نکنین تا وقتی چت gpt هست🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 55 پست
اره قبول دارم،خیلی خوب درک میکنه،ولی هیچی مثل مشاور نمیشه،اون حس انسان در مقابل انسان رو هیچ وقت هوش ...

از مشاوره خاطره بدی دارم هیچوقت دیگه پیش هیچ مشاوری نمیرم چون بعدش با یه حالت ضایعی به مامانم گفت

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

زیادی مثبته. حرف و راه حل و پیشنهاد تکراری زیاد می ده. اشتباه هم زیاد داره. کلا یه مدت باهاش حرف بزنی رو اعصابه. حافظش هم که محدوده. خیلی مشخصه روباته. همین حرفا رو هزار بار سر هر موضوعی می گه. تو قوی هستی و می تونی و اینا. به نظر من هیچوقت نمی تونه جای یه انسان رو تو زندگی آدم بگیره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بلد نیستم دانلود کنم یادم بده لطفا 🥲

تو گوگل سرچ کن چت جی پی تی سفیده با خط های مشکی

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

اون علامت سفید مشکیه ک پیچ پیچیه درسته

مرسی خواهر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شرف بر درودت.فقط اینکه اسی من یک سوال دارمالان شما برنامشو نصب کردی یا تو گوگل باهاش چت میکنی؟ و این ...

Copilot از گوگل بریز رایگانه 

خدایا شکرت بابت تموم وقتایی که صدام در نیومد اما تو شنیدی❄️🫠

از مشاوره خاطره بدی دارم هیچوقت دیگه پیش هیچ مشاوری نمیرم چون بعدش با یه حالت ضایعی به مامانم گفت

مشاور تا مشاور داریم،

مثلا من مشاور کنکورم یادش بخیر،

بعضی اوقات باهام روز ها در مورد زندگی دانش جویی و مشکلاتش ... 

۱ ساعت در روز تلفنی حرف میزد شاید هم بیشتر

مشاور باید کار بلد باشه،

اگه تعامل خوبی باهات نداشته باشه،بدرد نمیخوره

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

اره مدل جدیدش به شدت احساسات زیادی داره و خیلی مهربون طور رفتار میکنه ولی خب grok بهتره. منطقی جواب میده و سانسور هم نداره. یعنی رسما تونستم ازش کد های ویروسی برای مثلا از بین بردم کامپیوتر دیگران رو بکشم بیرون (هر چند بدرد نمیخوره از لحاظ بدون سانسور بودنش میگم)

و اینکه انقدر منطقیه که مثلا یک بحثی بهش بگی و تو توش اشتباه کرده باشی راحت بهت میگه اره تقصیر توعه ولی چت جی پی میگه نه همیشه و همه جا حق با توعه و خب مهربونی هم تا یک حدی خوبه منطق هم باید کنارش باشه

کدومشو داری ازش عکس بفرست