2777
2789
عنوان

عجیب ترین چیزی که دوس دارین چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 27 پست

عاشق خوردن  شیرینی جات همراه با دوغ هستم 

بقیه با چایی و شیر میخورن من با دوغ🥸

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیگار کشیدن و بوی ماشینی که بوی سیگار و ادکلان قاطی میده😑اگه شوهرم بفهمه ک دیگه واویلاس

وای من بوی بنزینننن😂😂😂

در دنیایی که مردمان شهر  عصا را از کور میدزدیدند منِ خوش باور ب دنبال محبت بودم:)
عاشق خوردن شیرینی جات همراه با دوغ هستم بقیه با چایی و شیر میخورن من با دوغ🥸

واییی😂😂😂چ باحالللل

در دنیایی که مردمان شهر  عصا را از کور میدزدیدند منِ خوش باور ب دنبال محبت بودم:)

منم میخورم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

منم میخورم

آخ جون پس تنها نیستم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

اصفهانی ؟ 

اخه ما اصفهانی ها هم دوغ و گوشفیل و یا زولبیا و بامیه را با دوغ میخوریم ، یا هم باقلوا و دوغ🥲🤤

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اصفهانی ؟ اخه ما اصفهانی ها هم دوغ و گوشفیل و یا زولبیا و بامیه را با دوغ میخوریم ، یا هم باقلوا و د ...

نه عزیزم خوزستانیم 

ولی از وقتی دوغ و گوشفیل خوردم اصفهان دیگه همش شیری جاتو با دوغ میخورم خیلی کیف میده😃

نه عزیزم خوزستانیم ولی از وقتی دوغ و گوشفیل خوردم اصفهان دیگه همش شیری جاتو با دوغ میخورم خیلی کیف م ...

نوش جون عزیزم کار خوبی میکنی ، منم عاشقشم .....حیف ک معدم درد میکنه و امسال از این لذت محرومم 🥲 حالا این بار اومدی اصفهان دوغ و باقلوا بخور یه باره اسیر میشی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نوش جون عزیزم کار خوبی میکنی ، منم عاشقشم .....حیف ک معدم درد میکنه و امسال از این لذت محرومم 🥲 حال ...

عزیز دلمممم😍

حتما امتحانش میکنممممم