2777
2789

جانان. نیاز. پناه. دلوین. سروین. آذین.نورا.ماهلین.نیلا.نهال. شهرزاد. اینا رو یادمه 

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

زیاد نه ولی قشنگهبا س اسم پیدا نکردی؟

چندتا اسم که از نظرت زشت نباشه بهم پیشنهاد میدی؟

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم نه من شنبه برم دکتر ولی احتمال زیاد همین هفته باشهانشالله به سلامتی😍

به سلامتیییی😍

منم شنبه آخرین ویزیتمه ان شاءالله.

پنج شنبه هم برام تاریخ زایمان زده

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
به سلامتیییی😍منم شنبه آخرین ویزیتمه ان شاءالله.پنج شنبه هم برام تاریخ زایمان زده

عزیزم😍😍من دکترم تو محاسباتش اشتباه کرده یه هفته عقبتر از سن بارداریمو تو پرونده زده حالا شنبه بهش بگم دیگه

زیرمیزی هم باید بدم بهش

عزیزم😍😍من دکترم تو محاسباتش اشتباه کرده یه هفته عقبتر از سن بارداریمو تو پرونده زده حالا شنبه بهش ...

برا من ۳۸ هفته با سونو ان تی حساب کرد.

چقدر زیرمیزی میگیره؟

دکتر من زیرمیزی نمیگیره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
برا من ۳۸ هفته با سونو ان تی حساب کرد.چقدر زیرمیزی میگیره؟دکتر من زیرمیزی نمیگیره

من یکشنبه میشم ۳۸ هفته به حساب ان تی

بین ۱۰ تا ۱۵ فکر کنم یعنی قبلا که ۱۰ بود اگه بیشتر نشده باشه

چقدر خوب.

تازه نزدیک ۴۰ تومن هم هزینه بیمارستان میشه

من یکشنبه میشم ۳۸ هفته به حساب ان تیبین ۱۰ تا ۱۵ فکر کنم یعنی قبلا که ۱۰ بود اگه بیشتر نشده باشهچقدر ...

به سلامتی ان شاءالله. زیرمیزی خیلی پول زوریه.

من بیمارستانمم صدوقی هست، اونم هزینش زیاد نمیشه، بیمم نیروهای مسلحه.

ان شاءالله سالم بیان بغلمون، فدای سرشون.

اسم انتخاب کردی بالاخره؟

به سلامتی ان شاءالله. زیرمیزی خیلی پول زوریه.من بیمارستانمم صدوقی هست، اونم هزینش زیاد نمیشه، بیمم ن ...

قربونت

آره واقعا زوره. من مهرگانم.بیمه دانام که چون نرفتم قطع شد بیمه تکمیلی شوهرم رد کرد برام ولی قرارداد ندارند 

دقیقااا فدای سرشون.

والا اسم فعلا رستا اگه باز عوض نشه😅

قربونتآره واقعا زوره. من مهرگانم.بیمه دانام که چون نرفتم قطع شد بیمه تکمیلی شوهرم رد کرد برام ولی قر ...

عزیزم...

زنده باشه ان شاءالله.

اسم نی نی ما هم علی هست ان شاءالله

سلام عزیزممنم زایمانم شد پنج شنبه😍۳۸ هفته و ۴ روز

عزیزم به سلامتی.

پس با همیم😍

من دیروز که رفتم دکتر یکم فشارم بالا بود، دکتر گفت سه شنبه بیا برا زایمان، گفتم نه نمیخام همون پنج شنبه😁