2777
2789
عزیزم به سلامتی.پس با همیم😍من دیروز که رفتم دکتر یکم فشارم بالا بود، دکتر گفت سه شنبه بیا برا زایما ...

سلامت باشی

آره😍

این چند روز رو شوری نخور ایشالا به خوبی و خوشی میگذرونیم😍

سلامت باشیآره😍این چند روز رو شوری نخور ایشالا به خوبی و خوشی میگذرونیم😍

آره ان شاءالله، امید به خدا.

کاش یه بیمارستانم بودیم همو میدیدیم😁

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روم نمیشه به دکتر بگم. اصلا چی بگم. چیکار کنم .. حالم بده

عزیزم رو شدن نمیخواد

من خودم نمیدونم چجوری گرفتم تو بارداری که اصلا رابطه نداشتم قبلش هم فقط شوهرم به اونم مثل چشمام اعتماد دارم

به دکترم هم توضیح دادم گف اصلا ربطی نداره به رابطه حتما.

یه دکتر دیگه هم گفت من بچه ۶ ساله مریضم بوده با زگیل.

تو الان بارداری من خودمم خیلی استرس کشیدم سرش که خطر نداشته باشه.به دکترت بگو چون حتما باید سزارین بشی

عزیزم رو شدن نمیخوادمن خودم نمیدونم چجوری گرفتم تو بارداری که اصلا رابطه نداشتم قبلش هم فقط شوهرم به ...

سزارین میشم  اختیاری هزینشم جور کردم. شما پیش کدوم دکتر میری. دکتر اینترنتی گرفتم گفت اینا زگیل نیست ضایعه مرواریدی هست. ولی یه دکتر دیگه گفت باید ازمایش بدی .   خیلی ناراحتم . دلم میخاد گریه کنم .  دکتر من یه ماما کنارشه.. یه مریضم کنارم واینیسته. ابروم میره . 

سزارین میشم اختیاری هزینشم جور کردم. شما پیش کدوم دکتر میری. دکتر اینترنتی گرفتم گفت اینا زگیل نیست ...

من اصفهانم.آخه من پیش یه دکتر دیگه هم رفتم گف زگیله باید دستگته بدیم تو بررسی کنیم من نزاشتم

دکتر من همینجوره دیگه مجبوریم

آبروی چی؟اون روزی که دکتر من فرستادم پیش یه متخصص دیگه اینقدر شلوغ بود نصف مریضا زگیل داشتند و اصلا هم ربطی به رابط نداشت

پیرزنم توشون بود

سلام عزیزم چطوری؟بهتری؟ نی نی خوبه؟زایمان چطور بود؟

سلام عزیزم قربونت تو خوبی؟بهترم شکر خدا.نی نی ما یه کوچولو زردی داره ولی خداروشکر در کل خوبه

شما چطورید؟علی جان خوبه؟ زایمان سخت بود برام ولی قابل تحمل بود شکر خدا

سلام عزیزم قربونت تو خوبی؟بهترم شکر خدا.نی نی ما یه کوچولو زردی داره ولی خداروشکر در کل خوبهشما چطور ...

خداروشکر. علی ما هم یکم زردی داره، دستگاه اوردیم خونه، زیر دستگاهه.

خداروشکر که خوبی عزیزم. منم هر روز بهتر میشم شکر خدا، منم این زایمان نسبت به قبلی برام سخت تر بود یکم.

اسم نی نی همون رستا شد؟ 

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
خداروشکر. علی ما هم یکم زردی داره، دستگاه اوردیم خونه، زیر دستگاهه.خداروشکر که خوبی عزیزم. منم هر رو ...

ما هم امروز دستگاه آوردیم ولی امروز بردمش تست گف زردیش ۱۰ ئه فعلا دستگاه نمیخواد.

آره شنیدم سزارین دوم سخت تره خدا روشکر بازم مشکل خاصی نداریم.بله همون رستا🥰

ما هم امروز دستگاه آوردیم ولی امروز بردمش تست گف زردیش ۱۰ ئه فعلا دستگاه نمیخواد.آره شنیدم سزارین دو ...

خداروشکر. ان شاءالله همیشه نی نی ها سالم و سلامت باشن.

خدا رستا خانم رو حفظ کنه