ری،را مدیر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 1981 عنوان اسم دختر | مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 74 پست بین این دو تا کدوم؟ تعداد رای : 37 نظرسنجی دلانا قشنگ تره یا دیانا دلانا 16 43% دیانا 21 56% 1404/01/10 | 21:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nila012 عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4055 جانان. نیاز. پناه. دلوین. سروین. آذین.نورا.ماهلین.نیلا.نهال. شهرزاد. اینا رو یادمه + اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟ _خب به عنم
خانوم_آقامحمدم عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 5140 زیاد نه ولی قشنگهبا س اسم پیدا نکردی؟ چندتا اسم که از نظرت زشت نباشه بهم پیشنهاد میدی؟ در قلب کوچک من تو چقدر فراوانی ❤️🔗 ( کاربر خانم هستم )
عشق_تماشایی_من عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 836 چندتا اسم که از نظرت زشت نباشه بهم پیشنهاد میدی؟ یاسرز افرالیاناماهلینتیارانگارینوای کلی اسم یادم بوداااااا
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9027 سلام عزیزم.زایمان کردی؟من ۱هفته دیگه زایمانمه ان شاءالله حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ری،را مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 1981 سلام عزیزم.زایمان کردی؟من ۱هفته دیگه زایمانمه ان شاءالله سلام عزیزم نه من شنبه برم دکتر ولی احتمال زیاد همین هفته باشهانشالله به سلامتی😍
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9027 سلام عزیزم نه من شنبه برم دکتر ولی احتمال زیاد همین هفته باشهانشالله به سلامتی😍 به سلامتیییی😍منم شنبه آخرین ویزیتمه ان شاءالله.پنج شنبه هم برام تاریخ زایمان زده حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ری،را مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 1981 به سلامتیییی😍منم شنبه آخرین ویزیتمه ان شاءالله.پنج شنبه هم برام تاریخ زایمان زده عزیزم😍😍من دکترم تو محاسباتش اشتباه کرده یه هفته عقبتر از سن بارداریمو تو پرونده زده حالا شنبه بهش بگم دیگهزیرمیزی هم باید بدم بهش
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9027 عزیزم😍😍من دکترم تو محاسباتش اشتباه کرده یه هفته عقبتر از سن بارداریمو تو پرونده زده حالا شنبه بهش ... برا من ۳۸ هفته با سونو ان تی حساب کرد.چقدر زیرمیزی میگیره؟دکتر من زیرمیزی نمیگیره حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ری،را مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 1981 برا من ۳۸ هفته با سونو ان تی حساب کرد.چقدر زیرمیزی میگیره؟دکتر من زیرمیزی نمیگیره من یکشنبه میشم ۳۸ هفته به حساب ان تیبین ۱۰ تا ۱۵ فکر کنم یعنی قبلا که ۱۰ بود اگه بیشتر نشده باشهچقدر خوب.تازه نزدیک ۴۰ تومن هم هزینه بیمارستان میشه
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9027 من یکشنبه میشم ۳۸ هفته به حساب ان تیبین ۱۰ تا ۱۵ فکر کنم یعنی قبلا که ۱۰ بود اگه بیشتر نشده باشهچقدر ... به سلامتی ان شاءالله. زیرمیزی خیلی پول زوریه.من بیمارستانمم صدوقی هست، اونم هزینش زیاد نمیشه، بیمم نیروهای مسلحه.ان شاءالله سالم بیان بغلمون، فدای سرشون.اسم انتخاب کردی بالاخره؟ حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ری،را مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 1981 به سلامتی ان شاءالله. زیرمیزی خیلی پول زوریه.من بیمارستانمم صدوقی هست، اونم هزینش زیاد نمیشه، بیمم ن ... قربونتآره واقعا زوره. من مهرگانم.بیمه دانام که چون نرفتم قطع شد بیمه تکمیلی شوهرم رد کرد برام ولی قرارداد ندارند دقیقااا فدای سرشون.والا اسم فعلا رستا اگه باز عوض نشه😅
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9027 قربونتآره واقعا زوره. من مهرگانم.بیمه دانام که چون نرفتم قطع شد بیمه تکمیلی شوهرم رد کرد برام ولی قر ... عزیزم...زنده باشه ان شاءالله.اسم نی نی ما هم علی هست ان شاءالله حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ری،را مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 1981 عزیزم...زنده باشه ان شاءالله.اسم نی نی ما هم علی هست ان شاءالله قربونتبه به چه اسم قشنگی😍😍
ری،را مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 1981 عزیزم...زنده باشه ان شاءالله.اسم نی نی ما هم علی هست ان شاءالله سلام عزیزممنم زایمانم شد پنج شنبه😍۳۸ هفته و ۴ روز
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9027 سلام عزیزممنم زایمانم شد پنج شنبه😍۳۸ هفته و ۴ روز عزیزم به سلامتی.پس با همیم😍من دیروز که رفتم دکتر یکم فشارم بالا بود، دکتر گفت سه شنبه بیا برا زایمان، گفتم نه نمیخام همون پنج شنبه😁 حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم