شاه_دخت81 مدیر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1266 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 80 پست من حامله ام یا نه؟هیچ راه حل دیگه به ذهنم نمیرسه .شرایط آزمایش دادن و بیبی چک ندارم🤭😂 1404/01/10 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25209 از من و پیمان و چیزی حس میکنی سلاااام میخوای بهت هوش مصنوعی بدم بپرسی کاکتوس جونم؟منو یادته؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
بورانی_اسفناج عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 13272 یکم پریشونه و استرس داره اره خداییش استرس داره.جنسیت بچم چیه
مشک_عنبر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1076 اره گلم مبارکه نینی هم پسره 😍😍 میشه بهم بگی ک ر پیشنهاد میده بهم؟ فهمیده بهش حسی دارم؟ از مشخصاتش بهم میگییی😔😔 بعضی وقتا بیشتر از توانم خودمو قوی نشون میدم🥺پشت لبخند خنده هام غم های عمیقی پنهونه
شاه_دخت81 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1266 عزیزم چرا باور میکنی من یکی از این حس ششما رو تهدید کردم ای پی ت رو هک میکنم میام سراغت اینقدر ... مام برا حدس و سرگرمی تاپیک میزنیم قرار نیست که صد در صد اعتماد کنیم🤭خوبه دور هم حدس میزنیم
مشک_عنبر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1076 اره گلم مبارکه نینی هم پسره 😍😍 میشه بهم بگی ر پیشنهاد میده ؟ بعضی وقتا بیشتر از توانم خودمو قوی نشون میدم🥺پشت لبخند خنده هام غم های عمیقی پنهونه
شاه_دخت81 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1266 بله دختر :)) چرا همهتون میگید آره🙈😍من اصلا قصد بارداری نداشتم 🤭🌸البته اگه باشم خیلی هم خوشحال میشم
کاکتوسرنگی عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6841 سلاااام میخوای بهت هوش مصنوعی بدم بپرسی کاکتوس جونم؟منو یادته؟ نننن گل قشنگم اونا چرت میگن درخواست دوستی ندید بدون اطلاع قبلی ندید من برگشتم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25209 نننن گل قشنگم اونا چرت میگن نمیدونم چندتا اینجا گفتن درسته...ولی تاحدودی درست تراز اینجاست من واقعا فردا میخوام برم و گفتش میری همشون جنبه فان و سرگرمی داره😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 13189 نننن گل قشنگم اونا چرت میگن کاکتوس رنگی سلام خوبی من پارسال ازت یه سوال پرسیدم درست شد میشه دوباره بپرسم؟امسال. داروسازی میارم ؟دانشگاه میرم؟یاسین بهم فکر میکنه ؟ممکنه برگرده؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25209 نننن گل قشنگم اونا چرت میگن توسل خوندی التماس دعا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
کاکتوسرنگی عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6841 کاکتوس رنگی سلام خوبی من پارسال ازت یه سوال پرسیدم درست شد میشه دوباره بپرسم؟امسال. داروسازی میارم ؟ ... چی پرسیدی و شد عزیزدل درخواست دوستی ندید بدون اطلاع قبلی ندید من برگشتم
دهادخت عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 7122 نننن گل قشنگم اونا چرت میگن وای کاکتوس سلااااام🥰😍 حالت چطوره
کاکتوسرنگی عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6841 توسل خوندی التماس دعا بخدا زیاد میخونم تک تک تونم دعا میکنم درخواست دوستی ندید بدون اطلاع قبلی ندید من برگشتم