2821
2789
اره گلم میاد نامزد میکنی آدم خوب. و خوش اخلاق و مایه داری هست به صورت سنتی ازدواج می‌کنی

از من و پیمان  و چیزی حس میکنی

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره گلم میاد نامزد میکنی آدم خوب. و خوش اخلاق و مایه داری هست به صورت سنتی ازدواج می‌کنی

من در آینده چند تا بچه خواهم داشت 

وجنسیتشون چی خواهد بود؟

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

مشخصات منو میگی اخلاقی مثلا

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

عزیزم منمومیگی 🙏🙏🙏🙏طلاقم انجام میشه یاشوهرم برمیگرده ؟؟؟؟

عزیزم  چرا باور  میکنی  

من یکی  از این حس ششما رو تهدید کردم  ای پی ت  رو هک میکنم میام سراغت 

اینقدر تو پی وی  التماس کرد 

من محصلم و برای سرگرمی  الکی میگم  مردم حالشون خوبه  

نیای به پدر و مادرم بگی 

.

هرکی میخوااد بگه لینک بدم ازهوش مصنوعی بپرسه🌹😅درخواست بدین بفرستم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

2790
2823
2791
2779
2792