2777
2789

سلام به همگی من دخترم متولد سال ۹۱ هستش و نیمه اولی امسال توی ماه تیر پا میزاره توی ۱۴ سالگی و ۱۳ سالگی پر میشه میخواد بره کلاس هشتم قدش ۱۶۰ و وزنش حدود ۳۱ و ۳۲ کیلوگرم بردمش پیش دکتر غدد و گفتش که قدش خوبه ولی وزنش نه گفت که بعد عید دوباره بیارش پیش من شاید نیاز باشه آمپول هورمون رشد بزنم براش خواستم بپرسم کسی تجربه تزریق آمپول رشد برای وزن داره؟ عوارض داره؟ و اینکه خیلی چاق میشه طرز استفاده اش به چه شکله؟؟؟ لطفا اگر تجربه دارید بگید حتما بهم استرس دارم البته دختر من غذا هم زیاد نمیخوره و کم اشتهاست

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

دقیق نمیدونم ولی بچه بودم یکی از رفیقام ای امپولو زد طفلی خیلیییی چاق شد بعد رف دکتر ک لاغر شه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

دقیق نمیدونم ولی بچه بودم یکی از رفیقام ای امپولو زد طفلی خیلیییی چاق شد بعد رف دکتر ک لاغر شه

چه دکتری رفته که لاغر شه ؟ خیلی چاق شده ؟ رفیقتون چندسالشه و الان وزنش چنده؟

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دکتری رفته که لاغر شه ؟ خیلی چاق شده ؟ رفیقتون چندسالشه و الان وزنش چنده؟

ی دکتر تغذیه تو شهر خودمون بود

آره خیلیی چاق شده بود بنده خدا

الان ۱۸ سالشه

وزنش فک کنم ۵۵عه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

ی دکتر تغذیه تو شهر خودمون بودآره خیلیی چاق شده بود بنده خداالان ۱۸ سالشهوزنش فک کنم ۵۵عه

خوبه که وزنش زیادم چاق نیست خیالم راحت تر شد

خوبه که وزنش زیادم چاق نیست خیالم راحت تر شد

نه اون موقع چاق شده بود الان خوبه