2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم خونه پدرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 48 پست
میترسم منت بزاره حالا جدا از این که کوچیک میشم

مگه بهش گفتی رفتی قهر منکه دیدم گفتی بهش گفتی بیاد دنبالت ولی نیومده اون مگه ولت نکرده داخل خیابون اگر خودت برگشتی و دیدی بهت متلک زد تو هم بهش بگو من قهر نکرده بودم دلم از کارت گرفته بود رفتم یکم بمونم خونه بابام حال و احوالم بهتر بشه بهشم بگو واقعا برات متاسفم که اینقدر دربرابر من بی مسئولیت و بی غیرت رفتار کردی بهش بگو درسته دیگه ۳۰ سالت شده ولی هنوز یه پسر بچه بی مسئولیتی که نمیدونی چطور باید از زنت محافظت کنی و ۱۰۰ البته بیشتر برا خودم متاسفم که خودمو سپردم به تو که با من اینجوری رفتار کنی بهش بگو ما همدیگه رو در حدکشت هم بزنیم تو نباید اینقدر بی مسئولیت رفتار کنی و منو وسط خیابون ول کنی و بری با خودت فکر نمیکنی ممکنه چه بلایی سرم بیاد بعدم بذارش برو داخل اتاق درم ببند دیگه هم باهاش بحث نکن مطمئن باش خودش میاد از دلت درمیاره 

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه بهش گفتی رفتی قهر منکه دیدم گفتی بهش گفتی بیاد دنبالت ولی نیومده اون مگه ولت نکرده داخل خیابون ا ...

رفتم اشغال هر شب می‌ره خونه خالش خالش زنگ میزنه بهش رفتم دم خونه هر چی زنگ زدم آیفون و زدم کسی باز نکرد بخدا یه بار دیگه هم رفتم همینجوری شد 😔پدر مادرمم میخان برن مسافرت مثل اینکه از چند روز قبل میخاستین برن

رفتم اشغال هر شب می‌ره خونه خالش خالش زنگ میزنه بهش رفتم دم خونه هر چی زنگ زدم آیفون و زدم کسی باز ن ...

خونه خاله ش رو بلد نبودی ؟ من اگر جات بودم تا همونجا میرفتم دنبالش ضایعش میکردم به بابات بگو زنگی بهش بزنه ببینه کجاست بنظرم واسه حفظ زندگیت حتما تلاشت رو بکن که بعدن پشیمون نشی

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲