2777
2789
عنوان

از زندگی چی میخوای🧸🧩

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 32 پست
چیزی که تصور میکنی چطوریه؟خب ما شغل میخوایم چیکار وقتی پول داشته باشیم؟ اگه علاقه‌ام باشه خب خارج از ...

شغل داشتن فقط به معنی پول نیست اون جایگاهی که توی خانواده یا جامعه پیدا میکنی

از صد تا پول با ارزش تره 

چیزی که تصور می‌کنم شبیه فیلم های ترکیه همه چی قر و قاتی

بهمه اونطور زندگی دوست دارم یعنی اینقدر بدبختی پشته همه بهت 

امون داه نمیشه فکر کنی برای همین دیوونه میشیو راحت زندگیتو میکنی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرامش و سلامتی خودم و عزیزام و پول و رفاه بسیار 😂

پول و رفاه و سلامتی رو داشتی بعدش چیکار میکردی با زندگیت؟ فقط ازدواج و تشکیل خانواده و آرامش؟ حس میکنم زندگی خیلی بیشتر از این حرفاس😕

شغل داشتن فقط به معنی پول نیست اون جایگاهی که توی خانواده یا جامعه پیدا میکنیاز صد تا پول با ارزش تر ...

خیلی بامزه گفتی😂😂😂

اینکه جامعه و خانواده قبولت داشته باشن باعث میشه از زندگیت راضی باشی و ازش لذت ببری؟

نمیدونم چرا اینا هیچکدوم واسم مهم نیستن

خیلی بامزه گفتی😂😂😂اینکه جامعه و خانواده قبولت داشته باشن باعث میشه از زندگیت راضی باشی و ازش لذت ...

از نظر من همه آدما دنبال اون کمبودایی هستن که تو خانواده بهشون تحمیل شده

منم چون تو خوانواده و فامیل بچه و نوه آخر بودم 

خب کمتر بهم بها داده شده برای همین دنبال اینم اون کره خرایی که با من مقایسشون 

میکردن رو بکنم تو چششون 

البته بگم من واسه خاطره اونا تلاش نمیکنم واسه حسه خوبه اون شغل دارم پدرخودمو در میارم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اره سفرم میرم ولی بیشر خرید میکنم احساس میکنم دارم ورشکست میشم دیگه😂

یه سوال بپرسم ازت... واسه خودت خرید میکنی؟ یا واسه ظاهری که قراره تو اجتماع داشته باشی و مقبولیتی که با اون ظاهر خوب میخوای بدست بیاری؟ اصلا قاطی کردم🥴

یه سوال بپرسم ازت... واسه خودت خرید میکنی؟ یا واسه ظاهری که قراره تو اجتماع داشته باشی و مقبولیتی که ...

دوتاشم هم برا خودم هم اینکه سعی میکنم همه جا شیک و مرتب باشم

باورت میشه ی اتاقه پر لوازم آرایشی دارم😂حالا مامانم زیاد نمیزازه ولخرجی کنم وگرنه تا الان ورشکست شده بودیم