2777
2789
عنوان

از زندگی چی میخوای🧸🧩

143 بازدید | 32 پست

فک کن بحث پول نبود

دلت میخواد عمرتو با چه هدفی بگذرونی؟

میخوای تو این زندگی چی بدست بیاری؟

دوست داری قبل از پیری و ناتوانی چه کارایی رو انجام بدی که اونموقع بگی ایول از زندگیم لذت بردم یا مفید استفاده کردم؟ 

نی نی میخام🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون شغلی که میخوام ب چنگ بیارم

زندگی اون چیزی که تصور میکنم باشه 

مشکلات باشه سختی ها باشه ولی با طعم خواسته های من

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

آرامش و سلامتی خودم و عزیزام و پول و رفاه بسیار 😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اون شغلی که میخوام ب چنگ بیارمزندگی اون چیزی که تصور میکنم باشه مشکلات باشه سختی ها باشه ولی با طعم ...

چیزی که تصور میکنی چطوریه؟

خب ما شغل میخوایم چیکار وقتی پول داشته باشیم؟ اگه علاقه‌ام باشه خب خارج از حیطه شغلی میشه دنبالش کرد