2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 9692 بازدید | 29 پست
ار روز بعد پریود یکروز در میون اقدام کن اقدامت با پوزیشن سجده ای باشه ، بعدش حتما نیم ساعت پاهاتو بگ ...

همه اینارو رعایت کردم شب اقدام لتروزولم خوردم ولی نمیدونم چرا حامله نشدم شوهرم روزه گرفته به نظرتون اسپرمش ضعیف شده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همه اینارو رعایت کردم شب اقدام لتروزولم خوردم ولی نمیدونم چرا حامله نشدم شوهرم روزه گرفته به نظرتون ...

گلم من خودم تو رژیمم و دوستامم جواب گرفتن خیلی نکات هست بهت درخواست دادم قبول کن که ریز به ریز بگم .البته تو تایپیکم دارم مینویسم همشو که اگه کسی میخواد استفاده کنه انشالله نتیجه بگیره

اینا فقط درصدش میبره بالا مونده فقط بالایی واس ادم چی بخاد

سلام عزیزم ان شالله نی نی سالمی خدا بهتون بده ولی برای پسرزایی تاپیک های لوبیا۹۹ از همین نی نی سایت رو بخونید خیلی خیلی کاربردی هستند و خیلیا نتیجه گرفتن باهاش چون حرفاشون از روی تحقیقات و مقالات علمی گفتن، من زمستون اقدام کردم با همون روش ایشون نتیجه گرفتم خداروشکر🌹❤️البته همش خواست خداست ولی انجام کارهایی که احتمال رو بالا میبره هم خالی از لطف نیست.

سلام عزیزم ان شالله نی نی سالمی خدا بهتون بده ولی برای پسرزایی تاپیک های لوبیا۹۹ از همین نی نی سایت ...

سلام عزیزم میشه بگید اقدام هاتون چه طور بود؟ شما هم بعد پاکی واسه قلیایی شدن اقدام داشتین یا نه ؟ ممنون میشم ج بدین