2789
عنوان

رژیم پسرزایی

9346 بازدید | 29 پست

سلام خانما من سه ماه رژیم داشتم این ماه اقدام کردم مطمئن بودم گرفته بیخیال رژیممون شدیم ولی متاسفانه پریود شدم ماه بعد اقدام میکنم چیکار کنم واس پسر دارشدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکردم هنوزم همچین چیزایی باشهکی میخواید بفهمید بچه سالم و سلامت باشه چه دختر چه پسر خیلی خوبه.

ربطی ب خوب وبد بودن نداره که 

مطمئنا همه اول سلامتی براشون مهمه بعد جنسیت 

هردو جنسم شیرین و دوس داشتنی ان ویکی میخواد ازهردو جنس داشته باشه ب نظرم انتظار بیجایی نیست

دشمن باشین...ولی ادای دوستارو درنیارین!
تغذیه تاثیر داره ولی خیلی کم پدر و مادر من بچه که بودم پیش بهترین دکتر رفته بودن ولی دختر شد ربطی ند ...

اینا فقط درصدش میبره بالا مونده فقط بالایی واس ادم چی بخاد 

فکر نمیکردم هنوزم همچین چیزایی باشهکی میخواید بفهمید بچه سالم و سلامت باشه چه دختر چه پسر خیلی خوبه.

وقتی درک شو ندارید نظر بیخود ندید 

حالا اگه می‌گفت رژیم دخترزایی تشویقش می‌کردید 

خیلی عادیع که یک مادر دلش هردو جنس رو بخواد 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

ار روز بعد پریود یکروز در میون اقدام کن 

اقدامت با پوزیشن سجده ای باشه ، بعدش حتما نیم ساعت پاهاتو بگیر بالا و بلند نشو 

همسرت نیم ساعت قبل اقدام قهوه بخوره 

حتما خانوم قبل آقا ارضا بشه ( این مهم ترینشه) 

تغدیه اتون شامل گوشت گوسفندی ، دارچین ، خرما ، چهارمغز باشه 

الان تو پریودی حتما جوراب بپوش و شکمت با روغن سیاهدونه چرب کن ببند 

من اینارو به هر کی گفتم بچه پسر شد

عزیزم ی دختر دارم تاج سرمه از جونم عزیزتر ولی این حق ادمه دوست داشته باشه از دوتا جنسیت داشته باشه دیگه حالا ما تلاش میکنیم خدا صلاح بدونه میده نشدم اونم کثل اولی تاج سرم میشه

ببین من یکم رعایت کردم

حقیقتا دلم بچه پسر میخواست با اینکه دختر هم دوست دارم

همیشه میخواستم اولیم پسر باشه دومی دختر فعلا یه پسر دارم

اینکارو کن

خودت سدیم و پتاسیم بیشتر استفاده کن ،کلسیم و منیزیم رو خیلی خیلی کم کن البته تو مواد غذایی ها

به شوهرتم سردی جات نده 

واینکه ببخشید موقع اقدامتون که تقریبا 14 تخمک گذاری هست 

اینم مهمه ببخشید هنگام نزدیکی اول شما باید ارضا بشی تا محیط رحم قلیایی شه