2777
2789
عنوان

رنگ مو و کاشت ناخن 19 سالگی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 56 پست
نه وقتش که خوبه ولی فانتزی نکنالبته سلیقه ای هست اما من خودم فانتزی مخصوصا پایین موها رو دوست ندارم ...

اخه کل موهامو بکنم میگم یهو دلم برای موهای مشکیم تنگ میشه بعد دیگه به بن بست میخورم دوباره نمیتونم برم مشکی کنم 😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط موهام رنگه همین

۲۴ سالمهه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

جلو موهات فیس فریم بکن 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

موهاتوپایینشورنگ کن ولی ناخن نکارمیشی شبیه اژدها یا زن جادوگرتوفیلما

کاش همه جادوگرا انقد ناخن هاشون قشنگ بود

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

خیلیا تو این سنی اینکارو میکنن ولی من دوست ندارم 18 سالمه بنظرم مو رنگ کردن و حتی زیر ابرو برداشتن س ...

اخه من دیگه خیلی نچرال شدمممم مثل جن ها میمونم از یه ور هم‌سنام هزارتا عمل من اصلا به صورتم دست نمیزنم اصلا حتی دماغمم بزرگه بنظرم قشنگه

فقط مو و ناخن

ناخن و رنگ مو چ ربطی ب نچرالی داره؟ من کلا خوشم نمیاد موهامو رنگ کنم شاید بزرگ تر شدم نظرم عوض شه نمیدونم شما هر کاری عشقت میکشه بکن و اینکه ناخون هم دوس داری بکاری چ ربطی ب زود بودن داره

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم