2777
2789
عنوان

یه همسایه آشغال داریم

223 بازدید | 13 پست

زن و شوهر روانپریش هستن بقران

هررررچی میشه میان گیرمیدن به ما

الان من داشتم درس میخوندم شوهرمم داشت تو اینستا میچرخید پیام داده چه خبره انقدر صدا ابزار میاد ما اسایش نداریم جواب دادیم که والا ما نشستیم این وقت شب چه ابزاری جواب داده که انشالا همینطوره که میگید

یا دفعه قبل مدیر ساختمون میگفت اومده بود در خونتون در میزد که بهتون بگه سرصدا نکنید من بهش گفتم که اصلا خونه نیستید شما!

چندبار دیگه هم اومده در خونه میگه صدا میاد درصورتی که من تنها بودم خونه.

هرچی ام میگیم ما نیستیم حالیش نمیشه چیکارش کنیم اینو؟

🤍🐼🥥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا گفتم سرصدا از ما نیست ولی اپارتمان همینه که میبینی نمیتونی برو ویلایی بگیر

طبقه بالای ما خالیه

از طبقات بالاتر صدا جا به جا کردن وسیله اومد همین الان

یا طبقه پایین مون فک میکنن چون طبقه اولن بدو بدو کنن

صداش نمیاد

در صورتی خونه ی ما میلرزه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

طبقه بالای ما خالیهاز طبقات بالاتر صدا جا به جا کردن وسیله اومد همین الانیا طبقه پایین مون فک میکنن ...

بخدا همین الانم شوهرم بهش گفت برو تو راهرو ببین اخه صدا از کجا میاد والا ما نیستیمممم

میگه بله بله انشالا که همینطوره که میگید

مرتیکه دوزاری حاضر نیست مغز معیوبشو کار بندازه گمشه بره ببینه صدا از کجاس انقدر راحت به بقیه تهمت میزنه

🤍🐼🥥
بخدا همین الانم شوهرم بهش گفت برو تو راهرو ببین اخه صدا از کجا میاد والا ما نیستیمممم میگه بله بله ا ...

دفعه ی دیگه تذکر داد

کارت ویزیت یه روانپزشک واسه ش ارسال کنید

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

اصلا جواب پیام هاشو ندید

باید به شوهرم بگم بلاکش کنه

چندروز پیش تو راهرو دیدیمش ما منتظر بودیم اسانسور بیاد پایین بریم این روانی هم اومد دید ما منتظر آسانسوریم سریع از پله ها رفت بالا که با ما تو اسانسور نباشه گفتم بدرک ۷۰ تا پله رو برو بالا ک جونت دراد

🤍🐼🥥