2777
2789
عنوان

طرز برخورد با خانواده شوهر

133 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان

من ی دوستی دارم خانواده شوهرش الان دو ساله رفت و آمد ندارن باهم 

الان که عیده عید دیدنی نیومدن برا افطاری هم دعوتشون نکردن همه رو دعوت کردن بجز اینا همه جا رفتن بجز خونه اینا 

الان این دوستم میخواد جوابشونو خودش بده چون شوهرش میگه ولش کن هیچی نگو این میخواد جوابشونو بده خیلی ناراحته از دستشون چیکار کنه بهتره بنظرتون رفت وآمد کنه؟؟نکنه؟جواب بده یا نه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب چیو بده؟ خب دعوت نکردن کجا ببینه جواب بدهخودت دوستت احتمالا اخلاق نداره کع با بقیه اکی هستن با ...

مشکلشون فقط اینه که دوستم بیوه بود شوهرش پسر بود با هم ازدواج کردن خانواده شوهرش راضی نبودن مادر پسره هم که نامادریشه از اول مشکل داشته باهاش

مشکلشون فقط اینه که دوستم بیوه بود شوهرش پسر بود با هم ازدواج کردن خانواده شوهرش راضی نبودن مادر پسر ...

ولش کنه بچسبه به شوهرش نمیخوان که نخوان اونا هم عروس نپذیرفته اند حق هم دارن 

بالا نوشتم عزیزم مشکلشونو میشه بخونی دوباره جواب بدی

اول باید پدرشوهر و خواهر برادرهای شوهرش و با محبت جذب کنه . حرص زنه رو دربیاره . اگه نمی تونه،  بهتر که نمی رن و بیان. راحته که 

اول باید پدرشوهر و خواهر برادرهای شوهرش و با محبت جذب کنه . حرص زنه رو دربیاره . اگه نمی تونه، بهتر ...

زنه همه رو کشیده سمت خودش دوستم از بقیه انتظار نداره فقط از پدر شوهرش انتظار داره بنظرت به روش بیاره؟؟؟بگه چرا نیومدی خونه پسرت

زنه همه رو کشیده سمت خودش دوستم از بقیه انتظار نداره فقط از پدر شوهرش انتظار داره بنظرت به روش بیاره ...

ببین ممکنه زن باباهه بعدا تو رفت و آمدها به دردسر بندازتش . مگه رفت و آمد نکنن چی میشه؟ 

اگه بهر دلیلی ضرورت رفت و آمد میبینه 

حتما حتما پدر شوهرش و بکشه سمت خودش . بخوره تو دهن زن بابا ه. به اون چه مربوطه . منم دختر شوهر دارم. از ایران رفته البته. رابطه مون خداروشکر خوبه . تو هیچ کارش نظر نمی دم.

زنگ بزنه بعد تعطیلات پدرشوهزش و بکشه یواشکی همه ، خونه شون . پذیرایی خوب بکنه . احترام و ...  بعد مطرح کنه . بگه من شما رو خیلی دوست دارم و .... اگه عروس بدجنسی بودم که خودم شوهرم و ازتون جدا میکردم و .... از زن بابا اصلا حرفی نزنه