2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اسی  مگه سرنگ و داخل واژن نمی کنین  چه فرقی میکنه با دخول  سرنگ با سوزن تا ته میکنی  و  رحم و  سوراخ میکنی  و تزریق میکنی  😐😭 گیج شدم تو رو خدا  قشنگ توضیح بده

اللهم عجل لولیک الفرج
آهان یعنی رابطتون بدون دخول بود؟سرنگ ولی نمیترسیدی؟!متوجه نشدم😑😑خب میگن اگه رو واژن تخلیه شه باردا ...

نه سرنگ انسولین باریکه نترسیدم. رو واژن ریسکه شاید نشه

ببخشید اسی مگه سرنگ و داخل واژن نمی کنین چه فرقی میکنه با دخول سرنگ با سوزن تا ته میکنی و رحم و ...

منم همینو میگم خب،اگه قرار بوده سرنگ بره داخل که ترسناکتره،خب انزال روی واژن صورت میگرفت،میگن اونم حامله میشن

پشت من خدا بوده همیشه ...

فامیل ما بعد چنسال بچهدارشدن...بچه یه کم زشت بود...بهش میگفتن قااااااشقی...میگفتن باباش موقع ارضا ان ...

چه بی شعور ....  بودن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

منم همینو میگم خب،اگه قرار بوده سرنگ بره داخل که ترسناکتره،خب انزال روی واژن صورت میگرفت،میگن اونم ح ...

خب  سرنگ دقیقا از کدوم قسمت  فرو میکنن اینو میخام بدونم 

اللهم عجل لولیک الفرج