2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردم جراحی نمیشه فعلا دست دست میکنن منم دارم تلف میشم با این خونریزیا

عزیزم منم چندین سال درگیرش بودم .چند روز قبل پریودی لکه بینی داشتم بعدش که پریودیم شروع میشد تا چهار پنج روز اول چنان خونریزیم شدید بود همراه با دردهای شدید زیرشکمی و دفع لخته های خونی بزرگ،واقعا وحشتناک بود.انگار سر گوسفند رو بریدن که انقدر خونریزی داشتم.تا اینکه بعد از چندسال دیگه جراحی شدم

نگران نباش عزیزم ، زیر نظر پزشک متخصص زنان باش و انشاالله که خوب میشی

هیچکار نکردن متاسفانه تهران ادم حسالی سراغ داری بگو چون من استرس دارم مادرم و خواهرم ازین ناحیه سرطان شدن

هیچکار نکردن متاسفانه تهران ادم حسالی سراغ داری بگو چون من استرس دارم مادرم و خواهرم ازین ناحیه سرطا ...

عزیزم من تهران نیستم و مازندران زندگی میکنم.عزیزم فیبروم یا همون میوم و کیست رو همه ی ما خانمها داریم.باید زیر نظر متخصص زنان خوب باشی و دارو‌ مصرف کنی عزیزم

عزیزم من تهران نیستم و مازندران زندگی میکنم.عزیزم فیبروم یا همون میوم و کیست رو همه ی ما خانمها داری ...

فیبروم گفت قرص نداره گفت برو فعلا ازدواج نکردی دست نمیزنیم ممکنه هزار مسله پیش بیاد رسما گفت برو بمیر منم زدم سنتی ببینم دفع میشه یا نه نشد میرم خارج کشور عمل میکنم لاپاروسکوپی میکنن اونجا

فیبروم گفت قرص نداره گفت برو فعلا ازدواج نکردی دست نمیزنیم ممکنه هزار مسله پیش بیاد رسما گفت برو بمی ...

عزیزم دکترت رو عوض کن ،برو پیش یه دکتر خوب و کاربلد بهت دارو میده ،عزیزم خیلی از فیبرومها بدون علایم و بی آزارن‌.اگه اذیت کنه که اونم با درد و خونریزی و لکه بینی باشه با دارو میشه درمان کرد.من تو بارداری دومم فهمیدم که دنیایی تو ر ح مم کیست و فیبروم مثل دونه های تسبیح از کوچیک تا بزرگ داشتم .اصلا هم خودم نمیدونستم و تو سونوگرافی نشون داد.سالها هم با همون فیبرومها زندگی کردم.دیگه بعد چندین سال اونم بعد از تزریق دوز دوم واکسن کرونا خونریزی افتادمو دیگه خوب نشدم که مجبور به جراحی شدم

عزیزم دکترت رو عوض کن ،برو پیش یه دکتر خوب و کاربلد بهت دارو میده ،عزیزم خیلی از فیبرومها بدون علایم ...

بله منم با تزریق واکسن به این خال افتادم قبلش هیچ مشکل نداشتم مدرنا زدم دو بار نمیشه دهن باز کرد گفت ولی از دخترای ایران هم خیری ندیدم مجرد رو کاری نمیکنن پنج شش تا دکتر رفتم اب پاکی ریختن دستم

بله منم با تزریق واکسن به این خال افتادم قبلش هیچ مشکل نداشتم مدرنا زدم دو بار نمیشه دهن باز کرد گفت ...

الهی دورت بگردم ،اینطوری نگو فداتشم، فیبروم دیگه مجرد ،متاهل نداره که ،زنداداش من قبل ازدواجش فیبروم داشت ،خیلی اذیتش  میکرد رفت عمل کرد.دوباره بعد چند سال فیبروم داره.میگه دیگه عمل نمیکنم و خیلی رعایت میکنه.اصلا مرغ ماشینی نمیخوره ،روی زمین سرد نمیشینه،دایما رحمشو گرم نگه میداره .

الهی دورت بگردم ،اینطوری نگو فداتشم، فیبروم دیگه مجرد ،متاهل نداره که ،زنداداش من قبل ازدواجش فیبروم ...

تهران میشناختی کاش میگفتی یه سری معرفی کردن رفتم که متاسفانه