2777
2789
عنوان

ازدواج

551 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها من ۲۵ سالمه. با یه نفر اشنا شدم حدود یکساله میشناسمش تو‌موقعیت های مختلف دیدمش.‌ واقعا دوستم داره و واقعا ادم صبوریه. حرفم واسش مهمه هرکاری میگم انجام میده. من قدم ۱۷۰تاس چهرمم خوبه. قدش ۱۷۸تاس به چشم نمیاد بلندتر منه اصن. من همیشه یه چهره و قدو هیکل بهتر تو سرم بود برای ازدواج. باهاش سه تا مشکل دارم یکی اینکه قدو چهرش عادیه، یکی اینکه شغلش پرستیژ نداره (ماسوره)، و اینکه با کلاس صحبت نمیکنه. من دوس دارم طرفم پر‌پرستیژ باشه. اون واقعا قصدش ازدواجه. میدونم خائن و اینام نیست. واقعا چطوری باید تصمیم بگیرم باید اخلاق و مرام معرفتو ببینم یا چیزای دیگه. خیلی حرف مردم برام مهمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم شما نپسندیدین ایشون رو کات کنین 

خودتون بالغین و میدونین یه آدمی که همه ویژگی های مد نظرتون رو داشته باشه شاید پبدا نشه و بالاخره مجبورین واسه بعضی معیاراتون کوتاه بیاین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اگه همه جوره به پاته و خیلی هواتو داره ناراحتیت براش مهمه و وفاداره و میدونی تا اخر عمرت این اخلاقو داره ابدا ولش نکن که این ادم گنجیه که هرگز پیدا نمیشه. حالا بیا و ببین رلای مردم هم خیانت میکنن هم دختره براشون تو اولویت نیس اخرشم میزارن میرن. اگه میخواد بیاد خواستگاری بزار بیاد

راجب قیافه و قد از مامانم بپرس همیشه با حسرت میگه ای کاش باهاش ازدواج نمیکردم همه میگن خوشتیپ پ بلنده ولی خیانت میکنه دست به زن داره عصبیه 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

اطلاعاتی که دادی یه طفه است و ناقصه سن شما و ایشون؟ شغل شما و ایشون؟ ماسوره یعنی چی نامفهومه...

نحوه آشنایی ؟ و مثلا بیشترین چیزی که ازش خو استی و انجام داده چی بوده؟