2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 37 پست
نمیگم ظاهر مهم نیست شما همه حسن های خوب این آقا رو گذاشتید کنار به ۸ سانت قد توجه می‌کنی به چیزی که ...

حرفتون درسته من میدونم ادم‌کمالگرایی هستم این قضیه خودم و همیشه اذیت کرده قطعا تو ازدواج هم قرار نیس اذیتم نکنه. ولی‌ تو زندگی تلاشمو کردم تو‌موقعیت شغلیم مثلا یه یالاترین حد‌نویسندگی علمی که بشه سردبیر بودن رسیدم ولی هیچوقت خودم نتونستم خودمو راضی کنم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بپرسم شغل و پرستیژ خود شما چیه ؟ قیافه خودتون چی ؟ شما باکلاس صحبت میکنید یا با لهجه محلی مخصوص ...

تیز صحبت نکن فداتشم..... وقتی یکی میاد تاپیک میزنه یعنی از فکر درگیری تو عذابه... 

من خودم چهرم از نظر نود درصد ادما زیباست. هم لیمیک صورتم هم چشم رنگی بودنم. قدم هم بلنده. نمیبالم پرسیدی گفتم 

لهجم اصفهانیه عوضشم‌نکردم ولی خوب ضحبت میکنم میدونی چی‌میگم؟ 

شغلمم سردبیر مجلم. 

از یه دید دیگه نگاه کنید، معیار تشخیص پرستیژ چیه؟؟؟ماسور بودن یه حرفه تخصصیه که شناخت حرفه ای و کامل روی تمام عضلات بدن دارن، این شناخت رو کسایی که تربیت بدنی یا پزشکی خوندن دارن! 

تو زندگی گذشت، معرفت، صداقت، صبوری، مهربانی، و... این چنین ملاک هایی بیشتر به کار میاد تا لحن صحبت و یا قد قواره چون شما ممکنه با یکی همراه بشید که تو زیبایی چهره و کلام 100 باشه ولی اصول اصلی رو پایبند نباشه بهش!

ازدواج برای تکامل هست تکامل شما و طرف ماقابلتون و اگر 70 - 80 % معیار و ملاک شما رو دارن میتونه گزینه خوبی باشه برای ازدواج چون همانطور که فرمودید سن استوپ نمیکنه

تیز صحبت نکن فداتشم..... وقتی یکی میاد تاپیک میزنه یعنی از فکر درگیری تو عذابه... من خودم چهرم از نظ ...

اتفاقا تیزنبود والا . قیافه قیافست کی تعیین میکنه معیار زیباییو‌. 

میدونم واست خیلی سخته عذاب میکشی چون واقعا همچین ادمی هستی مثلا خیلی مهمه شغلش و قیافه قدش . 

اما به نظرم کلا تو زندگیت زیاد اینجورنباش و بیشتر اینکه حرف مردم نبایدواست مهم باشه.باخودت فکرکن مردم مگه ازمن نظرخواهی میکنن تو هم همینطور اهمیت نده.فقط ببین میتونه نغییر شغل بده مثلا یه چیزدیگه حالا غیرماساژوری

شاید همین اخلاقش ازصدتاپزشک مهندس بهترباشه ولی باز صلاح خودته‌ . امیدوارم هرچی انتخابته توش خوشبخت بشی عزیزم😘❤️

..

به نظرم شغل خیلی مهمه 

اخلاق . معرفت و تقوای خیلی خیلی مهمه

خونوادش مهمه

چهره و قد و اینا هم مهمه اما نه زیاد‌

ولی چون شما جزو قدبلندها و چش رنگی ها هستید ‌، خوب اینم مهم میشه که ایشون هم هم‌تراز باشه 

شما هم هنوز فرصت دارید