2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت عمل زیبایی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 78 پست
اره شما اینجوری فک کنم بدم میاد ادا دخترایی در بیارم ک عوو ما خیلی خفنیم ما مردا ب چوزخمون عزیزم قرا ...

ببین یه مرد کاری به عمل کردن اصلا ندارن من نه عمل کردم آرایشم نمیکنم . فقط مودبم و سر بزیر یه آدمایی میان خواستگاری من که از صد کیلومتری میگی اینا فقط عملی میپسندن ولی میان خواستگاری من خودت رو برای عمل نکردن ناراحت نکن من عملی میبینم حالم بد میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اروپا زن ها خیلی زیبان در حالت عادی ام با نژاد ایرانی پر مو و دماغای قوس دار مقایسه نکن من خودم دماغ ...

عزیزم بهترع اینقد زیبایی نژاد ایرانی رو نکوبونی .. خونگرمی و جذابیت زن ایرانی کجا یخ و یبس بودنه اروپایی کجا ! متاسفانه بعضیا خود تحقیری دارن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اره شما اینجوری فک کنم بدم میاد ادا دخترایی در بیارم ک عوو ما خیلی خفنیم ما مردا ب چوزخمون عزیزم قرا ...

ولی کسی که جذب قیافه بشه سر یه خوشگلتر ببینه ول میکنه.فکرتونو درست کنین

من قبول ندارم که همه عملی شدن....اکثرا مردم قیافه هاشون طبیعیه عده ی کمی هستن که خیلییییی عمل و کاره ...

من رفتم مسافرت امسال کلن چهره ها عملی بود همه بدون استثنا دماغشون عمل و لبشون ژل بود اصن پشمام ریخته ولی تو شهر ما محدودتره 

من حتی بوتاکس هم دوست ندارم خیلی ابروها میره بالا

با بوتاکس ابرو بالا می‌ره ؟ من نیاز دارم یکم ابرو هام بره بالا لیفت شقیقه گرونه 😐

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

ولی کسی که جذب قیافه بشه سر یه خوشگلتر ببینه ول میکنه.فکرتونو درست کنین

اول جذب قیافه میشن بعد دختر با اخلاق رفتار خوبش شانس اینو داره که بیشتر جذب کنه … ☝🏻

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اروپا زن ها خیلی زیبان در حالت عادی ام با نژاد ایرانی پر مو و دماغای قوس دار مقایسه نکن من خودم دماغ ...

اصلا این طوری نیست زشت هم دارن اتفاقا چاق و بدفرم هم زیاد دادرن مگه پوست سفید و چشم رنگی به تنهایی نشونه زیباییه؟

نه عزیزم حرف من اینه اونا هم این تب عمل زیبایی تو وجودشون افتاده بود متاسفانه این یه صنعته که ازش دارن حسابی پول درمیارن خدا رو شکر اونا دارن آگاه میشن که مدتیه بازیچه شدن و چهره بی نقص به کسی بدهکار نیستن.

الان دکترها هم خیلی خیلی وقیح شدن. پیج اینستاگرام یه دکتری هست عکس خانما رو میذاره و هزار تا عیب روشون میذاره میگه باید این عملا روشون انجام شه .مثلا فکشون یه کم عقبه نمیدونم چشمشون متمایل به پایینه لبشون کمی باریکه......  آخه شرم کن مردک برا چاپیدن مردم عیوب ظاهری کوچیک رو بولد میکنی که همه رو خودشون حساس شن😤

.
من رفتم مسافرت امسال کلن چهره ها عملی بود همه بدون استثنا دماغشون عمل و لبشون ژل بود اصن پشمام ریخته ...

کجا رفتی 

من رفتم مسافرت امسال کلن چهره ها عملی بود همه بدون استثنا دماغشون عمل و لبشون ژل بود اصن پشمام ریخته ...

کدوم شهر رفتی؟

ببین خیلی هاش دوره آیه...

مثل مو رنگ کردن و اصلاح و... که همه دم عید میرن...

الانم تو عید خیلیییی آمار بالاست..

چند ماه بعد یه عده زیادشون اثرشون میره 

[QUOTE=377074581]😂ن تنها نیستی ولی کسایی ک بار اول منو میبینن فکرمیکنن دماغم عمله و لبامم ژله[/QUOTE

🥰🥰ماشالا عزیزم🧿🧿🧿🧿

من خودمم لبام عادیه ،دماغمم مثل دماغ شما عمل خدا دادیه🥰

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**