nafas__m مدیر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 121 عنوان میخوام موهامو کوتاه کنم | مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 34 پست موهامو مدل باب کوتاه کردم شوهرم خوشش نیومدمیگه پسرونه کوتاه کننوبت گرفتم ولی نشد برم میگه خودم کوتاه می کنم براتبدم بزنه یا برم ارایشگاه؟ 1404/01/10 | 05:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas__m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 121 برو ارایشگاه . خرابتر کنه دیگه چیزی نمیمونه واسه اصلاحش یه چیزایی بلده میدونم برم ارایشگاه کلی ایراد میگیره بدم بزنه دیگه حرفی توش نیست
nafas__m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 121 وای نده خراب میکنهمن شوهرم گند زد به موهام چیکاررکرد؟
nafas__m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 121 آرایشگره ؟اگه آرایشگر نیست و تجربه نداره ، معمولا موی کوتاه را هرکسی نمیتونه خوب بزنه ها یه چیزایی بلده بارداریم تو کرونا بود خودش مرتب موهامو کوتاه می کردولی خوب خیلی کوتاه می کنه مردونه کوتاه کوتاه
عجوزه_سه_پستون عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 5601 چیکاررکرد؟ میخواست کوتاه کنه گند زد کج کج برید اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
nafas__m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 121 میخواست کوتاه کنه گند زد کج کج برید نه شوهرم یه چیزایی بلده ولی میخواد خیلی کوتاه کنهکوتاه کوتاه مردونه
فاقد۰نام۰مستعار عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1545 اونم یه همچین چیزی میخواد یه مدل یه دست کوتاه کوتاه مردونهواسه همین میگم بدم خودش بزنه که ایراد نگیر ... به نظر آدم دقیق و حساسی میاد پس مراقب کارش هس بده خودش انجام بده😁
nafas__m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 121 به نظر آدم دقیق و حساسی میاد پس مراقب کارش هس بده خودش انجام بده😁 اره خراب اونجوری نمی کنه فقط مشکلش اینه کوتاه ترین حد ممکن رو میخواد بزنهاز این مدل سربازا با موزر
فاقد۰نام۰مستعار عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1545 اره خراب اونجوری نمی کنه فقط مشکلش اینه کوتاه ترین حد ممکن رو میخواد بزنهاز این مدل سربازا با موزر بگو خودش انجام بده یه درصد خراب شد بیرون روسری میپوشی تو خونه هم جلو چشم خودشی😂😂 مراسمم لازم شد بری کلاه گیس میذاری دیگه بدتر از این که نیس
nafas__m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 121 بگو خودش انجام بده یه درصد خراب شد بیرون روسری میپوشی تو خونه هم جلو چشم خودشی😂😂 مراسمم لازم شد بر ... اره واسه همین بهتره خودش بزنه اون از خداشه خراب بشه کامل کچلم کنه😂😂تو دوران کرونا کلا محجبه بودم چون مرتب موهامو با موزر میزدیه مدت بیخیال شد حالا دوباره میگه بزنم موهاتو
فاقد۰نام۰مستعار عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1545 اره واسه همین بهتره خودش بزنه اون از خداشه خراب بشه کامل کچلم کنه😂😂تو دوران کرونا کلا محجبه بودم چ ... نکنه بهانشه میخواد آرایشگاه باز کنه داره تمرین میکنه😂😂😂
nafas__m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 121 نکنه بهانشه میخواد آرایشگاه باز کنه داره تمرین میکنه😂😂😂 نمیدونم والا همه شوهرای مردم موی بلند دوست دارن شوهر من بدش میاد اولین بار که نشستم زیر دستش موهامو قارچی کوتاه کرد افتضاح مجبور شد کچلمکنه دیگه بعد از اون مرتب موهامو می زد
فاقد۰نام۰مستعار عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1545 نمیدونم والا همه شوهرای مردم موی بلند دوست دارن شوهر من بدش میاد اولین بار که نشستم زیر دستش موهامو ... چقدر خوبه راحتی موی بلند عذابه خودشم قبول زحمت میکنه چی از این بهتر😂
nafas__m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 121 چقدر خوبه راحتی موی بلند عذابه خودشم قبول زحمت میکنه چی از این بهتر😂 اره یه هفتس دیوانم کرده هر روز میگه بشین موهاتو بزنم ولی خوب اولش یه استرسی دارم ولی دیگه حالا میدم بزنههوا هم گرم داره میشه ولی یه جوری کوتاه می کنه کف سرم کامل معلوم میشه
فاقد۰نام۰مستعار عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1545 اره یه هفتس دیوانم کرده هر روز میگه بشین موهاتو بزنم ولی خوب اولش یه استرسی دارم ولی دیگه حالا میدم ... بذار هرطور خواست دربیاره به مرور دستش راه میفته سرشم گرم میشه پول آرایشگاهم نمیدی🤣
nafas__m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 121 بذار هرطور خواست دربیاره به مرور دستش راه میفته سرشم گرم میشه پول آرایشگاهم نمیدی🤣 میترسم بعد از این کم کمتاسم 😂البته جنس موهامم فر فریه خودمم عاجزم تا تصمیمبگیرمکی بزنه استرس دارم