nafas__m مدیر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 121 عنوان میخوام موهامو کوتاه کنم | مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 34 پست موهامو مدل باب کوتاه کردم شوهرم خوشش نیومدمیگه پسرونه کوتاه کننوبت گرفتم ولی نشد برم میگه خودم کوتاه می کنم براتبدم بزنه یا برم ارایشگاه؟ 1404/01/10 | 05:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاقد۰نام۰مستعار عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1565 میترسم بعد از این کم کمتاسم 😂البته جنس موهامم فر فریه خودمم عاجزم تا تصمیمبگیرمکی بزنه استرس د ... مو رو هرچی بیشتر بزنی تقویت میشه قوی تر درمیاد باعث تاسی نمیشه تازه رشدشم بیشتر میشههرکار کردی استرس نداشته باش اگه دلت تنوع میخواد یا یه چیز خوشکل برو آرایشگاه اگرم خیلی برات مهم نبود بده همسرت نگران نباش
nafas__m مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 121 مو رو هرچی بیشتر بزنی تقویت میشه قوی تر درمیاد باعث تاسی نمیشه تازه رشدشم بیشتر میشههرکار کردی استرس ... برم ارایشگاه هم تا اخر خودش اونجوری مه میخواد نزنه ول نمی کنهحالا میگم امروز شد بزنه راحت شم تهش کچل شدنه دیگه بلاخره در میاد
فاقد۰نام۰مستعار عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1565 برم ارایشگاه هم تا اخر خودش اونجوری مه میخواد نزنه ول نمی کنهحالا میگم امروز شد بزنه راحت شم تهش کچ ... صحیح😂😂😂