2777
2789

اینم عکس ابروهام..ابروهام کم پشت و نازکه تو عکسا انگار ابرو ندارم...صورتم کشیده و ظریفه چشامم قهوه این..چشامم متوسطه اندازشون ..اگه میشه راهنمایی کنید چه مدل ابرویی بگم برام کار کنه همینارو پر کنه برام یا پهنش کنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش حتما با مداد برات میکشه که ببینه راضیی یا نه

اگه نکشید هم بهش بگو برات بکشه

بعد بنظرم همین ابروی خودت پهن و بلند بشه قشنگه

فقط میکرو قهوه ای انتخاب کن 

مشکی نزنه بعدا پشیمون میشی از رنگش

من خیلی ابرومو تغییر دادم الان از زیر مو داره، قسمت بالا نداره، هرسال نیاز به تمدید  داره

هر بار نیاز دارم مداد بکشم

اگر طبیعی بکشه و ابروهای خودتو بکشه نیاز نیز همیشه آرایش داشته باشی

تو فکرشم برم پاک کنم،پوستمو از کنار شقیقه بکشم، یکم تغیر کنم ولی ابروهای خودم باشه

از من پهنتره

یه سوال...بوتاکس زدی یا ابروهات ذاتی رو به بالا لیفته؟

ن خودش بالاس پیشونیم کلا چروکه میترسم بوتاکس کنم زشت تر شم..خواهرم بوتاکس کرد انقد وحشتناک شد قیافش تا میخنده مثل قاتلا میشه ابروهاشم تو هواس انگار تکون نمیخوره اصلا

اولش حتما با مداد برات میکشه که ببینه راضیی یا نهاگه نکشید هم بهش بگو برات بکشهبعد بنظرم همین ابروی ...

رنگ ابروهام مشکی کمرنگه..اگه قهوه ای بزنه ضایع نیست؟خودمم قهوه ای بیشتر دوس دارم هر وقت مداد ابرو میکشم و پر رنگ میشن خیلی زشت میشم و نازکی ابروهام بیشتر تو ذوق میزنه

رنگ ابروهام مشکی کمرنگه..اگه قهوه ای بزنه ضایع نیست؟خودمم قهوه ای بیشتر دوس دارم هر وقت مداد ابرو می ...

نه کلا خود میکرو پررنگه اولاش کم کم کمرنگ میشه

مشکی خیلی مصنوعی و توچشمه

نه کلا خود میکرو پررنگه اولاش کم کم کمرنگ میشهمشکی خیلی مصنوعی و توچشمه

خوب ک گفتید ..وگرنه میخواستم همرنگ ابروهام بزنه..میگم قهوه ای بزنه برام..قهوه ای سوخته بهتره یا روشن؟

خوب ک گفتید ..وگرنه میخواستم همرنگ ابروهام بزنه..میگم قهوه ای بزنه برام..قهوه ای سوخته بهتره یا روشن ...

برا من قهوه ای سوخته زد بدم نیومد

چون بعد از چندوقت کم رنگ میشه 

البته من خودم ابروهام پره فقط چند لایه داخلش زده 

فکرکنم برای شما که کل یه لایه پهن میخواید بزنید قهوه ای روشن بهتر باشه که تو ذوق نخوره

برا من قهوه ای سوخته زد بدم نیومدچون بعد از چندوقت کم رنگ میشه البته من خودم ابروهام پره فقط چند لای ...

رفتم تو پیجا اکثرا مشکی زدن فقط اونایی ک ابروشون قهوه ای بود آخه ابروم مشکیه اگه قهوه ای بزنه مدام میخواد رنگشون کنم