2777
2789
برای مرد که عیبی ندارد خوب مردای خفن دورشون پر دختره دگ. دختر خوبه دست نخورده باشه ولی مرد بی تجربه ...

مگه قراره هواپیما تعمیر کنه که با تجربه ترش بهتره 

چیزی می زنین نیاین نی نی سایت مشاوره بدین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای مرد که عیبی ندارد خوب مردای خفن دورشون پر دختره دگ. دختر خوبه دست نخورده باشه ولی مرد بی تجربه ...

به نظرم شما یه روانشناس برو آخه این چه عقیده ای دختر دست نخورده باشه پسر اموال عمومی بسته بابا

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

دخترا اینجا چیزایی که توی واقعیت هست نمیگن چیزی که خودشون دوس دارن با تجربه و عقل ناقصشون میگن. خیلی کار خوبی کرده صادقانه بهت گفته قدرشو بدون الان در مقایسه با بقیه پسرا خیلی هم عالیه. 

میبینی چقدر به من حمله کردن؟ ول کن اینارو

رد میکنم چون تا آخر عمرم هزار جور فکر میاد سراغم و عذابم میده.

شک میاد تو دلم و هر چی بخوام خودمو قوی نشون بدم باز نمیتونم.

دختر عمه من‌ تو عقد شوهرش اینو بهش گفت و آخرشم بعد ۱۲ سال با دو تا بچه بدون مهریه طلاقش گرفت.

دیگه تجربه اینو ثابت کرده ببخشین که به مزاق شما خوش نمیاد

عزیز دلیل نمیشه چون شما از پسرای دست خورده خوشت میاد ارزش دخترا رو پایین بیاری پسر و دختر به یک اندازه باید پاک باشن 

حالا الان بگم باز بهم حمله میکنند ولی به جهنمدقیقا رابطه مرد و زن مثل مکانیک و ماشین هست

تو فقط به لذتی که از رابطه میبری فکر میکنی و اصلا به فکر احساساتت نیستی این فکر قشنگ نیست اینطوری باشه آدما تا یه باتجربه تر پیدا کردن باید برن با اون احساسات همه حرفه ای بودن رو که تن فروش ها بهتر از هر کسی بلدن دختر و پسر هم نداره

عزیز دلیل نمیشه چون شما از پسرای دست خورده خوشت میاد ارزش دخترا رو پایین بیاری پسر و دختر به یک اندا ...

یه کاری میکنید آدم حرف های بی ادبی مجبور میشه بزنه

یعنی چی مرد دستخورده میشه ؟

یعنی ببخشین مرد مفعول بوده دستخورده میشه فاعل هم بوده دستخورده حساب میشه؟

پس نباید برای شما تفاوتی کنه که اون مرد در رابطه های قبلی فاعل بوده یا مفعول دیگه در هر دو صورت دستخورده حساب میشه درسته ؟ فرقی داره براتون ؟

چرا نباید میگفت؟ هر کسی بره با مثل خودششاید این خانم براش خط قرمز باشه نباید بدونه؟

من ترجیح میدم بهم نگه چون از ذهن آدم پاک نمیشه و قبحش میریزه، این خیلی پررو بوده و با افتخار گفته