2777
2789
شوهرم رابطه داشته مهم نیس برام

جنسی؟

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم چون دست کسی نخورده برام مهمه طرفم مثل خودم باشه و اگر بفهمم رابطه جنسی داشته صددرصد ردش میکنم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

خواستگار میدونست رابطه داشتم

تنها حرفی که زد این بود که گذشته رو رها کنیم و قول داد همه سختیایی که قبلا کشیدمو جبران کنه در حالی که توش هیچ نقشی نداشت .

هرچند من ازدواج نکردم

برای مرد که عیبی ندارد خوب مردای خفن دورشون پر دختره دگ. دختر خوبه دست نخورده باشه ولی مرد بی تجربه ...

احتمال زیاد خودت پسری

اره که بیماری به دخترای بیچاره منتقل کنن

همین کارا می کنید پرو و خیانتکار میشن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

برای مرد که عیبی ندارد خوب مردای خفن دورشون پر دختره دگ. دختر خوبه دست نخورده باشه ولی مرد بی تجربه ...

تفکراتتو نگه دار برا خودت  

مشکلی ندارم با روابط عاطفی قبلی ولی رو روابط جنسی بسیار حساسم چون خط قرمزه برام 

اینکه راجب گذشتش گفته رو میشه دو مدل برداشت کرد

اول: میخواسته با صداقت زندگی جدیدش رو پیش ببره و چیزی رو پنهان نکنه 

دوم: فک کرده خیلی کارش خفنه انگار شاهکاره که اومده راحت میگه و به نظرم خیلی بی حیا و پروعه

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
خییییلی پررو وگستاخهشیطونه میگه بزنم....

شعور نداره

آدم هیچوقت اولین هاش رو فراموش نمیکنه 

البته مهمه که تو آخری باشی براش و دنبال تنوع نباشه اما من خودم اگه باشم به هیچ وجه قبول نمیکنم

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

من قبلا با اون طرف که دوست بودم خانواده ها در جریان بودنو جدی بودیم 

بعد خاستگارم منو دوست داشتع فهمیده بود بعد کات کردنم با اون پسره

پسره بهش بعضی چیزا روگفته بود 

دوست نبودن ولی شناخت داشتن نسبت بهم 

۳۰ سالشه و هنوزم منتظره من مثبت بدم بهش😑

بین خودمون بمونه. کاری ندارم که بنظرت اوکیه یا نه. ولی اگه بخاطر روابطش میخوای ردش کنی، با یه بهونه دیگه رد کن. مثلا بگو شرایطمون بهم نمیخوره. چون اگه بفهمه بعضی دخترا حساسن، خواستگاری دختر بعدی که رفت دیگه اینو نمیگه و پنهان کاری میکنه اون دخترم از همه جا بی خبره