یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
من خودم چون دست کسی نخورده برام مهمه طرفم مثل خودم باشه و اگر بفهمم رابطه جنسی داشته صددرصد ردش میکنم
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
برای مرد که عیبی ندارد خوب مردای خفن دورشون پر دختره دگ. دختر خوبه دست نخورده باشه ولی مرد بی تجربه ...
تفکراتتو نگه دار برا خودت
بین خودمون بمونه. کاری ندارم که بنظرت اوکیه یا نه. ولی اگه بخاطر روابطش میخوای ردش کنی، با یه بهونه دیگه رد کن. مثلا بگو شرایطمون بهم نمیخوره. چون اگه بفهمه بعضی دخترا حساسن، خواستگاری دختر بعدی که رفت دیگه اینو نمیگه و پنهان کاری میکنه اون دخترم از همه جا بی خبره