2777
2789
عنوان

چند مدته از عشقم خبر ندارم حالم بده

104 بازدید | 11 پست

اون دوروز نبود گوشیش و دزدیده بودن هرجور شده با من تماس گرفت دوروزه خانوادم فهمیدن گوشبم سیمکارت نداره اونم فعلا اینترنت نداره دارم میمیرم از دلتنگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۵ اون ۲۳

وای خدا مرگم بده😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

😐😐😐

بچه جون برو سراغ درست

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

درسمم میخونم

افرین کوچولو الان برات زوده 😂😂🤲

باش برو بیرون از تاپیک ۶۰ سالته اینجا چیکار میکنی

تو سایت زنانه چیکار میکنی

سوال میپرسم تو چرا اینجایی

من به اندازه کافی بزرگ هستم و اون پسرم بدردت نمیخوره