2777
2789
بخدامن گرفتم ک دوباره بخونم پی امامم بخونی نوشتم ک شاید راضی نباشی گفتن اگ راضی نبودنمیزاشت و خودش گ ...

الان پیامتو دیدم دوست گلم واقعیتش اینه که خیلی ناراحت شدم اخه اگه فقط برای خودت بود حرفی نبود اما اینکه توی تل بدی ینفر دیگه و شاید اونم بده دوستش بخونه و ...ترسیدم اخه دلم نمیخاد داستانم سراز تل و دیگ فضاهای مجازی دربیاره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پیامتو دیدم دوست گلم واقعیتش اینه که خیلی ناراحت شدم اخه اگه فقط برای خودت بود حرفی نبود اما ای ...

الان پی ام تلگراممو پاک میکنم.عذرمیخوام چون گفتن اگ نمیخواست نمیزاشت و فک کردم خودش پاک شده.نمیدونستم خودتو گذاشتین

چطورپاک کنم؟

فقط باید ب نی نی یار بگی...میدونی عزیزم بلاخره میدونی توی تلگ رام همه چی زود به همه جا ممکنه برسه و من اصلا نمیخام این اتفاق بیفته ممنون که درک کردین

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
الان پیامتو دیدم دوست گلم واقعیتش اینه که خیلی ناراحت شدم اخه اگه فقط برای خودت بود حرفی نبود اما ای ...

پریجون بنظر من به نی نی یار بگو کاربریتو بترکونه

و اگه خواسنی با کاربرری دیگه ای بیا با یه اسم دیگه

به هرحال آدم بعضی وقتا تو سایت یه حرفایی میزنه که دلش نمیخواد کسی بدونه و شاید از رو داستان شما کسی شمارو شناخته

شیخ رجبعلــی خیاط:چشمت به نامحرم مي‌افتد،اگر خوشت نيايد كه مريضي!!اما اگر خوشت آمد،فوراً چشمت را ببندو سرت را پايين بيندازو بگو: يـــــا خير حبيب و محبوب...يعني: خدايا من تو را مي‌خواهم،اين‌ها چيه؟!اين‌ها دوست داشتني نيستند،هر چه كه نپايد دلبستگي نشايد
پی امای تلو پاک کردم عزیزم

خیلی ممنونم گلم

پاک کن استارتر چرا شات گرفتی از داستانش پری راضی نیس

واس من نفعی نداره ک واس کسی داستان ایشونو بفرستم.چون گفتن اگ راضی نبودنمیزاشت و فک کردم خودشون پاک نکردن فرستادم.اسکرینم فقط گرفتم ک خودم دوباره بخونم .ازشونم عذرخواهی کردم و واقعاقصدنداشتم کار نادرستی کنم و ایشونوناراحت کنم 

عزیزم

این بنده خدا تقصیری نداشت 

من ازش خواستم‌ و ایشونم لطف کرد

چون اینجا سخت آپلود میشد 

خیالتم راحت 

من به هییییچ احدی نمیدم بخونه و ندادم 

و کامل پاک کردم 

خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
کارت خیلی اشتباه س عزیزم بنطرت اگ خودم میخواستم داستانم بمونه چرا ترکوندم اینکه اسکرین شات گرفتی بعد ...

ماها همه دهشتیم میخوندیم چرا ترکوندی?

خب ما تا نصفه خوندیم بی احترامیه تو کف موندیم

ho
ماها همه دهشتیم میخوندیم چرا ترکوندی? خب ما تا نصفه خوندیم بی احترامیه تو کف موندیم

فدات من نبودم دیشب و اصلا خبر نداشتم اومد پربازدید و بعد ترکید چون نبودم منم نترکوندم بهترع از نی نی یار بخواین برگرده