2777
2789

یک دلهره شدید گرفتم برای فردا چون خاطره خوبی از روز زایمان ندارم(خواهرم بدو تولد متوجه مشکلات بچش شد تو سونو هیچی مشخص نشد)

شکم اولم هست و تمام مراقبت های پزشکی رم انجام دادم خیلی مضطربم و خدا میدونه چقدر فکر میکنم نکنه مثه اون روز بد تکرار شه

مامانا برام یه حمد میخونید خدا بهم رحم کنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگران نباش انشالا بچه ت سالمه و ب خوشی بغلش میکنی منم خواهرم زایمانش سخت بود و مادرم سابقه مرده زایی داشت چندبار روز زایمانم مثل شما مضطرب بودم ولی خداروشکر هم زایمانم سخت نبود هم بچه سالم اصلا نترس و ب خدا توکل کن قرار نیست اتفاق بدی بیفته انشالا شاد و خندان فردا میای خبر سلامت کوچولوتو میدی بهم قدمش خیرباشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
عزیزم نگران نباش انشالا بچه ت سالمه و ب خوشی بغلش میکنی منم خواهرم زایمانش سخت بود و مادرم سابقه مرد ...

ممنونم عزیزم میدونم درکم میکنی فقط دعا میکنم با خنده مرخص بشم چون ۷ سال پیش سر بچه خواهرم همش بغض و اشک و آه بود🥲🥺❤️‍🩹