2777
2789

همه بهش هجوم آوردن هر چند بچه داشت زهر ترک میشد ولی دیگه میتونست راه بره... ۷ سالش بود

میتونم بگم نوکترم امام رضا من ازت خیلی معجزه ها دیدم 😢😢😢 

تو حرم ازت خواستم باردار بشم اطرافیان خواب بچمو دیدن و من باردار شدم ..مشکل قرضمون حل شد و از درو دیوار برامون پول ریخت 

هر موقع فکر میکنم بی اختیار اشک هام جاری میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امام رضا فقط بچه من و دوست نداری؟ 

چقدر التناست کردم خونریزیم قطع شه

به جوادت قسم دادم....

سه بار من و ازحرمت ناامید برگردوندی

و حالا هم نگاه ک می کنم میبینم ناامید از حرم امام حسینم برگشتم...

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ‏

وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ

صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ‏

منم یه شب قدر چند سال پیش دیدم یه بچه شفا گرفت جلو پنجره فولاد

یادم نمیره صدای باباشو 

داشتیم بک یا الله میگفتیم وسطاش بودیم 

یدفه باباش بچه رو دستش گرفته بود مثل حضرت علی اصغر یهو دااد زد یا ابالفضل یاابالفضل همه جمع شدن فهمیدیم شفا گرفته خادما سریع بردنش

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود