2777
2789

خدا کجای قرآن گفته باید روزه بگیریم 

من خودم روزه میگیرم 

ولی فایده این روزه چیه که آدم عصبی میشه دهنش خشک میشه و بوی بد دهن و .....

نظر شما در مورد روزه چیه 

کیا روزه گرفتن و راضی هستند. 

آیه کتب علیکم الصیام کما کتب علی الذین من قبلکم هست سرچ کنید تو گوگل کامل میاره آیه شو

برای سلامتی و دفع سموم بدنه فکر کنم 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در قرآن کریم، آیه‌هایی در مورد روزه و وجوب آن برای مسلمانان آمده است. یکی از مهم‌ترین آیات مربوط به روزه در سوره بقره، آیه 183 آمده است:

«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ»  

(ای کسانی که ایمان آورده‌اید، روزه بر شما واجب شد همان‌طور که بر کسانی که پیش از شما بودند واجب شده بود، باشد که تقوا پیشه کنید.)

این آیه یکی از آیات اصلی است که روزه‌داری را برای مؤمنان واجب می‌کند و اهمیت آن در دین اسلام را نشان می‌دهد. آیا می‌خواهید بیشتر در مورد مفهوم و فلسفه روزه بد

انید؟

از هوش مصنوعی پرسیدم اینو داد

یعنی درهمین حد سرچ نمی‌کنید کدوم سوره ها درمورد روزه گفته 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

سوره بقره آیه ۱۸۳:«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ»ای اهل ایمان، بر شما هم روزه واجب گردید چنانکه امت‌های گذشته را فرض شده بود، و این دستور برای آن است که پاک و پرهیزکار شوید.

فایده اش که به لحاظ علمی ثابت شده مثلاً شما بعد این مقدار روزه بودن و چیزی نخوردن بدنت شروع به پاکسازی و از بین بردن سلول های خراب و سلول های که امکان دارن سرطانی بشن می‌کنه توی تقویت اراده هم خیلی موثر هست

الان همین روزه ی ما با عنوان رژیم فستینگ توی اروپا رواج داره البته یه مقدار فرق داره

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

سوره بقره , آیه:  ۱۸۳و ۱۸۴

سوره بقره، آیه ۱۸۵

سوره بقره , آیه: ۱۸۷

سوره: ۹ , آیه: ۱۱۲

مجادله، آیات ۳و۴

سوره: ۵ , آیه: ۸۹

سوره: ۴ , آیه: ۹۲

سوره مائده، آیه ۹۵

سوره بقره، آیه ۱۹۶

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

اینم فوایدش 

روزه علاوه بر فواید روحانی، تأثیرات مثبتی بر سلامتی بدن نیز دارد. برخی از این فواید عبارتند از:

1. **تنظیم قند خون**: روزه‌داری می‌تواند به بهبود حساسیت به انسولین و کنترل سطح قند خون کمک کند، به ویژه برای افرادی که در معرض خطر دیابت نوع ۲ هستند.

2. **سم‌زدایی بدن**: در دوران روزه، بدن فرصت پیدا می‌کند تا سموم تجمع‌یافته در سلول‌ها را دفع کند، که این موضوع می‌تواند به بهبود عملکرد کبد و کلیه‌ها کمک کند.

3. **کاهش التهاب**: تحقیقات نشان داده‌اند که روزه‌داری می‌تواند به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در بدن کمک کند، که این موضوع برای پیشگیری از بیماری‌های مزمن مفید است.

4. **کاهش وزن و بهبود متابولیسم**: روزه‌داری به کاهش وزن و کاهش چربی‌های اضافی بدن کمک می‌کند و متابولیسم را بهبود می‌بخشد.

5. **افزایش رشد سلولی و احیای بافت‌ها**: در طول روزه‌داری، بدن فرآیندهای تعمیر و بازسازی سلولی را تحریک می‌کند، که می‌تواند بهبود سلامت عمومی را به همراه داشته باشد.

آیا می‌خواهید بیشتر در مورد یکی از این فواید بدانید یا درباره اثرات روزه‌داری در شرایط خاص صحبت کنیم؟

روزه برای پاکسازی کبد عالیه. من هروقت روزه میگیرم همه ی جوشای صورتم میره. صورتم صاف میشه؛ چون کبدم داره تمیز میشه.

البتع برای تقویت صبر و تحملم خوبه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
سلام آیه ۱۸۳ بقره بابا این همه علم نوین داره میگه فستینگ هزاااااران فواید برا بدن داره روزه هم همونه ...

بابا فستینگ من انجام دادم دهن آدم بوی بد نمیگیره آدم عصبی نمیشه میشه آب خورد 

روزه آخه ادمو عصبی می‌کنه بوی بد دهان خشکی دهان و ....