2777
2789

حقوقم خیلی کمه

خیلی بهم دستور میدن

تو مدرسه غیر دولتی ام

هم درس میدم هم باید کارای سیستمی انجام بدم

بدون بیمه 

۵ تومن میدن

محیط کار خیلی سمی هست. همش پشت هم دارن حرف میزنن

استرس دارم وقتی اونجام. 

همش باید بگم چشم

باید خانواده هارو راضی نگه دارم ک یه وقت نگن معلم بدیه

همش باید جواب پس بدیم

نمیدونم چیکار کنم💔 حس میکنم دارن ازم بیگاری میکشن.

خودم یه کار دیگه تو خونه دارم ۱۰ تومن در میارم نمیدونم استعفا بدم یا ن سال جدید😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغل خونت چیه؟

حتی اگه شغل دوم هم نداشتی من میگم سال جدید نرو دیگه اول اینکه ۲ تا کار همزمان بدون بیمه و اینقدر استرس کاری بالا والا ۵ تومن خیلی کمه من بودم نمیرفتم . 

عزیزم من تجربه کاری تو محیط استرس زا چند سال داشتم وقتی نرفتم دیگه متوجه شدم چقدر ب خودم ظلم کردم الان یادش می افتم ناراحت میشم . خدا اینقدر بزرگه که خودش یکاری برات میکنه نرو دیگه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
از شدت استرس پرانول میخورم. شبا نصفه شب از خواب میپرم

به خودت رحم کن 

استرس بیش از حد دورازجون ام اس میاره ها که قابل درمان نیست

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

شغل خونت چیه؟حتی اگه شغل دوم هم نداشتی من میگم سال جدید نرو دیگه اول اینکه ۲ تا کار همزمان بدون بیمه ...

تو سایت کار میکنم.سختی نداره. فقط میترسم تو خونه افسردگی بگیرم اگه نرم مدرسه

مگه بقیه شغل ها میان طرف رو ناز و نوازش میکنن فروشنده شی با مشتری ها درگیری آرایشگر بشی با خانمها درگیری و بازرس و هزار تا مسئول و منشی بشی با بیماران و معلم هم بشین با معلم های دیگه و خانواده بچه ها و بچه ها همینه دیگه دینا همینه شما استثنا نیستی که بعدم دوتا حقوق که خوبه ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

تو سایت کار میکنم.سختی نداره. فقط میترسم تو خونه افسردگی بگیرم اگه نرم مدرسه

من دارم سپری میکنم و باز شما ی کار داری تو خونه من همونم ندارم و میگم افسردگی نمیگیری 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....