2777
2789
عنوان

دارم میترکم خداااایاااا

113 بازدید | 9 پست

وقتی ۱۹ سالم بود یه پسره اومد خواستگاریم که شرایطش خوب بود اولا که درگیر یه عشق بچگونه بودم دوما طرف شخصیتش و ظاهرش بدلم نبود سه ماه تموم‌با خانوادم جنگیدم تا نه گفتم اونم با کلی دعوا و فحش و کتک کاری انقدر خورد شدم که نگو مامانم فقط میخوایت منو شوهر بده الانم هر کی از راه میرسه میگه برو خوبه ولی یکم‌حرف میزنم میبینم بابا طرف نخاله است ولی همش بمن‌میگه نه تو مشکل داری اصلا منو دوسم نداره خلاصه هر کس ازدواج میکنه میفهمم ته دلش یجوری ناراحت میشه غصه میخوره من ۲۴ سالمه همه دخترای فامیل کوچیک‌تر از من ازدواج کردن مامانمم همش سرکوفت میزنه خودمم خسته شدم از اینکه میبینم هم سنو سالام‌با زندگیشون مشغولن اما من روزگارمو مادرم سیاه کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چرا نوزده سالگی حرف خانوادت رو گوش ندادی وقتی طرفت خوب بوده الآنم به هر کسی شوهر نکن که بدبخت می ...

خب ظاهرش و شخصیتش خوشم نیومد بچه ننه بود همش خانوادش براش تصمیم میگرفتن

۱۹هم اخه سنی نیس

خوب آره نوزده سن کمی نیست ولی از بچگی دیگه درآمده وقتی مورد خوبی بیاد خواستگاری وهجده رو رد کرده باشی دیگه خانواده راضی باشند باید ازدواج می‌کرده مگه همیشه آدم شانس ازدواج خوب داره 

خوب آره نوزده سن کمی نیست ولی از بچگی دیگه درآمده وقتی مورد خوبی بیاد خواستگاری وهجده رو رد کرده باش ...

میگه ظاهرش و شخصیتشدلم ننشست اینم چیز مهمه باید به دلت بشینن مگ فقط مورد خوبع

میگه ظاهرش و شخصیتشدلم ننشست اینم چیز مهمه باید به دلت بشینن مگ فقط مورد خوبع

اگه قرار باشه همه چی صد باشه که نمیشه حتما یه موردی بوده که خانوادش راضی بودن ومصر که قبول کنه 

شخصیت آره اخلاق رفتار خیلی مهمه ظاهر فقط به دل نشستن کافی هست 

حالا هر کی یه موردی داره ولی شرایط طرف خیلی کوثر هست دیگه دختر تو ایران انتخاب میشه بعد می‌تونه انتخاب کنه حالا که قسمت نبوده پنج سالم گذشته حالا یه قسمت خوب نصیبش بشه بخوایم بگیم قبول کرده یا نکرده کارخوب یا بد بوده تاثیری نیست