paariissa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1352 عنوان خارپاشنه 168 بازدید | 10 پست سلام خانما کسی خودش یا مادرش خارپاشنه داشته؟ پیش چه دکتری رفته ؟ چجوری درمانش کرده؟ خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌 1396/11/02 | 11:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 مامانم داشت.. دکتر بهش گفته بود صبح ها با گوشت کوب چوبی کف پاتوضربه بزن اب میشه . اینکارو کرد خوب شد درخواست دوستی ممنوع !
شنگول_هپلی عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 1011 عزیزم درمانش فقط یه سری پاشنه بند یا کفی طبی میدن، اگه خیلی هم شدید باشه عمل ، هرچندعمل کلا توصیه نمی شه ، فقط پیشگیری کنن. کفی طبی هم حتما بگیرن
حس_ششمم_من عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2851 مادر شوهر من داشت تهران رفت تو یه مرکزی با لیزر درمان کرد البته چند سال قبلش یه پاشم امپول زده بود که اونم خوب شد اما این دفعه با امپول جواب نداد بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
naz_dokhtar عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 2528 مامان من ماه پیش یه آمپول زد کلا خوب شده الان 😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
paariissa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1352 مادر شوهر من داشت تهران رفت تو یه مرکزی با لیزر درمان کرد البته چند سال قبلش یه پاشم امپول زده بود ک ... میشه ادرس و تلفن بدین؟ خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
paariissa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1352 مامانم داشت.. دکتر بهش گفته بود صبح ها با گوشت کوب چوبی کف پاتوضربه بزن اب میشه . اینکارو کرد خوب ش ... درد داره که خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
حس_ششمم_من عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2851 میشه ادرس و تلفن بدین؟ شرمنده من سر کار هستم ازش میگیرم براتون میفرستم بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
paariissa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1352 شرمنده من سر کار هستم ازش میگیرم براتون میفرستم خیلی لطف میکنین خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
mehr_azar عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 411 عزیزم من هر دو پا خارپاشنه داشتم. چند تا دکتر عوض کردم تا بالاخره یه دکتر توی پاشنه هام آمپول تزریق کرد. خداروشکر خوب شد. هان مشو نومید چون واقف نِه ای از سِرّ غیب ❤️ باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور