fereshteh_7070 مدیر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 4281 عنوان دهن شوهرم بو میده | مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 41 پست البته دهن خودمم همینجورچیکار کنم چجور بهش بگم که ناراحت نشه چی بگیرم که برا جفتمون اوکی باشه اخه روم نمیشه بگم دهنامون بو میده😑😑😑😐😐😐 رو مسائل بهداشتی واقعا حساسم مرتب مسواک میزنم جدیدا دهنم اینجور شده اما شوهرم مسواکم نمیزنه... هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃 1404/01/09 | 08:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fereshteh_7070 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 4281 روکش دندون ندارین؟شاید زیرش خراب باشه.یکی دیگه ممکنه از معده باشه نه روکش نداریم ولی معدش اذیتش میکنه هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃
tsuki_i عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1415 برای چی خوبه برای رفع بوی بد دهن حال که از سادهترین چیزها متاثر میشوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدمهای بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.
سلام۱۲۳۵۷۶۸۹۱۲۳ عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 6111 قرص لاکتوگام بگیرید شبا قبل خواب بخورید البته اگه مشکلتون از معده نباشه این قرص جواب میده اگه هر شب بخوریم سر خود مشکلی پیش نمیاد؟
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31694 نه سالمه شاید از دورن پوسیدهمعدش زیاد اذیتش میکنه ینی بخاطر معدس؟ اره ممکن بخاطر معده اش باشه پیگیری کنه معده اول صبح خالی اذیت میشه مسواک بزنه معده حتما بره من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
میرزاقلمدون عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 731 بعضی وقتا بوی بد دهن از میکروب معده س.بعضی وقتا از خرابی دندون .گاهی هم از گرسنگیه .گاهی هم از جرم دندون .به نظر من یه خمیر دندون درست و حسابی بخر .من اسپره دهان رو توصیه نمیکنم چون وقتی استفاده میکردم نفخ میکردم.همیشه با هم مسواک بزنید.
کهمان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 13627 نه سالمه شاید از دورن پوسیدهمعدش زیاد اذیتش میکنه ینی بخاطر معدس؟ ریفلاکس معده دهان رو بد جورررررررررر بد بو میکنه 🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳
tsuki_i عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1415 اگه هر شب بخوریم سر خود مشکلی پیش نمیاد؟ نه مشکلی نداره فقط توصیه میشه ماهی یه بسته استفاده شهتو بستش 10 تا دونه هست 10 شب بخور دوباره ماه بعدی 10 شب دیگه مصرف کنید حال که از سادهترین چیزها متاثر میشوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدمهای بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.
کهمان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 13627 من و همسرم اولین مشکلی در ظاهر هم ببینیم به هم میگیمبه قول همسرم میگه زن و شوهر لباس همن 🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳
taheri_ziba عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 1232 معده ت عفونت داره تویی که همیشه مسواک میزنی خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍
۶۶مهر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 2680 نه سالمه شاید از دورن پوسیدهمعدش زیاد اذیتش میکنه ینی بخاطر معدس؟ اره حتما ی،چکاب کامل بده بخصوص ازمعده
fereshteh_7070 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 4281 ریفلاکس معده دهان رو بد جورررررررررر بد بو میکنه برا رفلاکس چی خوبه چون میگه مجردیمم خیلی رفلاکس داشتم هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃
fereshteh_7070 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 4281 من و همسرم اولین مشکلی در ظاهر هم ببینیم به هم میگیمبه قول همسرم میگه زن و شوهر لباس همن اخه ما تازه ازدواج کردیم زیاد سر اینا راحت نیستم هنوز میترسم ناراحت شه مستقیم بگم هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃