اهل درسیشخصیت اجتماعی داریاز آشپزی متنفری مرداد یا آبان یا اردیبهشتی
پشمام کامل درست بود
مرداد ام
پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رنگ مورد علاقت قرمز اهل فیلم سریال هم هستی کتاب زیاد نه مگر اینکه خیلی خوب باشه میخونی باهوشی ولی بع ...
درست بود بجز قرمز و برونگرا
پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام
شما احساسی اید بیشتر وقتت رو بیرون میگذرونی اهل آذر یا فروردین نه شما دوتا وصله هم نیستید
عزیزم راستی اینم میگی لطفا کی ازدواج میکنم ؟ یا کی خواستگار دارم ؟ یا باکی ازدواج میکنم ؟ رابطه ام با فرامرز چی میشه؟