2777
2789

ادعایی ندارم از ترس کاربرای عزیز

ولی شما

خوش گذرون اهل مسافرتی از اینا که لبه دریا کتاب میخوننی

گربه خیلی ناز میکنی اهل خرداد یا تیر یا آبانی

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادعایی ندارم از ترس کاربرای عزیزولی شماخوش گذرون اهل مسافرتی از اینا که لبه دریا کتاب میخوننیگربه خی ...

به منم بگو لطفا 

کی باردار  میشم و جنسیتش چیه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ادعایی ندارم از ترس کاربرای عزیزولی شماخوش گذرون اهل مسافرتی از اینا که لبه دریا کتاب میخوننیگربه خی ...

لب دریا کتاب نمی خونه نکنه بدش بیاد ولی کلا فیلم ترجیح میده 

درست گفتم اسی جان؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

منم بگو 🥹🥺🙏🥰

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

لب دریا کتاب نمی خونه نکنه بدش بیاد ولی کلا فیلم ترجیح میده درست گفتم اسی جان؟

منم بگو 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

واسه منم بگو🥺

شخصیت نسبتا آرومی داری 

قهوه زیاد میخوری

یکیو یواشکی عمیقا دوست داری

احساسی هستی

ماه آذر دی اسفندی 

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

منم بگو

رنگ مورد علاقت قرمز 

اهل فیلم سریال هم هستی کتاب زیاد نه مگر اینکه خیلی خوب باشه میخونی 

باهوشی 

ولی بعضی وقت ها حسادت میاد سراغت 

اهل خریدی بیشتز تا مسافرت 

میشه گفت بیشتر برون گرایی 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

منم بگو 🥹🥺🙏🥰

اهل درسی

شخصیت اجتماعی داری

از آشپزی متنفری 

مرداد یا آبان یا اردیبهشتی 

به منم بگو لطفا کی باردار میشم و جنسیتش چیه؟

۳ نوبته دیگه 

پسره