2777
2789
اهل درسیشخصیت اجتماعی داریاز آشپزی متنفری مرداد یا آبان یا اردیبهشتی

پشمام کامل درست بود

مرداد ام

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شخصیت نسبتا آرومی داری قهوه زیاد میخورییکیو یواشکی عمیقا دوست داریاحساسی هستیماه آذر دی اسفندی

قهوه غلط بود فقط

دوس داشتن که اره ولی میدونه خودش

بقیش درست بود .

حست میگه باهاش ازدواج میکنم؟دلتنگمه؟کسی رو داره الان؟کی برمیگیرده ؟قصدش برای مهاجرت واقعیه میره

هرکدومو حس میکنی بهم بگو عزیزم

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
رنگ مورد علاقت قرمز اهل فیلم سریال هم هستی کتاب زیاد نه مگر اینکه خیلی خوب باشه میخونی باهوشی ولی بع ...

درست بود بجز قرمز   و برونگرا 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

🥺 از منم میگید ؟دیگه باهاش قرار نیست اصلا در ارتباط باشم؟

شما احساسی اید 

بیشتر وقتت رو بیرون میگذرونی 

اهل آذر یا فروردین 

نه شما دوتا وصله هم نیستید

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

درست بود بجز قرمز و برونگرا

چون رژ قرمز میزنی فکر کردم قرمز دوست داری

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

شما احساسی اید بیشتر وقتت رو بیرون میگذرونی اهل آذر یا فروردین نه شما دوتا وصله هم نیستید

عزیزم راستی اینم میگی لطفا کی ازدواج میکنم ؟ یا کی خواستگار دارم ؟ یا باکی ازدواج میکنم ؟ رابطه ام با فرامرز چی میشه؟

چون رژ قرمز میزنی فکر کردم قرمز دوست داری

رژ قرمز آره 

راجب منم میگی عزیز

اسمت خیلی دوست دارم اهل کتابی عاشق هری پاتری 

مهربون شجاعی ولی زود دلسرد میشی 

جسته ات ریز و چهره زیباییی

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨