سلام دوستان من امسال ۴۰ ساله میشم مجرد هستم تا الان منتظر بودم ازدواج کنم و بچه داشته باشم، اما خب دیگه قسمت نشد از این به بعد میخوام به خاطر رهایی از افکار منفی و افسردگی که ممکنه سراغم بیاد یه سری سرگرمی یا کلاس یا ... برای خودم دست و پا کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
درمانی نداره هرگز. توهم، یه ثانیه شاد یه ثانیه افسرده. رفتار تهاجمی. یه دقیقه میگم دنیا مال خودمه زن ...
والا ابجی ما هم بریم دکتر و تست بدیم دو قطبی که خوبه سه قطبی هستیم همه همین جورین یه روز دنیا به کامشون هس یه روز دپرسن یه روز حکم میکنن یه روز التماس الکی این چیزارو به خودت نخر و خودتو محدود نکن بیخیال
از حرفاتون میشه متوجه شد آدم پخته و با شخصیتی هستین❤برای سرگرمی: ساز مثل پیانو، گیتار، سه تار و....م ...
ممنونم عزیزم سرگرمی هایی که گفتید برای زمان طولانی مدت عالی هستن انگار بهشون اصلا فکر نکردم، دقیقا باید یه کم روی آشپزیم کار کنم آخه افتضاحه شاید یه در جدید به زندگیم باز شد😅 پیشرفت شغلی هم میتونه شانس سرکار موندنم رو بالا ببره 😘 درمورد زمان بیرون موندنم مشکلی ندارن منظورم این بود که بخوام بیرون از چارچوب خانواده با کسی باشم امکان پذیر نیست و البته خودم هم دلم نمیخواد وگرنه هرکلاس و سرگرمی بخوام میتونم داشته باشم